Barnens sminkbord med integrerad sminkpalett och spegel
Klädbord med sminkpalett för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Klädbord med sminkpalett för flickor

920,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar sminkbordet med sminkpalett för flickor! Det är den perfekta presenten till alla små flickor som älskar att leka med smink. Setet innehåller ett vackert sminkbord med spegel och sminkpalett. Paletten innehåller en mängd olika färger så att din lilla flicka kan experimentera med olika looker. Det är den perfekta leksaken för att uppmuntra fantasi och kreativitet, och kommer garanterat att ge timmar av skoj. Beställ nu och låt din lilla flickas fantasi flöda!

En riktig prinsessa!

Om du letar efter ett sminkbord som är både funktionellt och snyggt behöver du inte leta längre än till vårt sminkbord med sminkpalett för flickor. Denna möbel är perfekt för alla små flickor som gillar att klä ut sig och experimentera med olika looker. Den inbyggda sminkpaletten ger alla verktyg som behövs för att skapa en mängd olika looker, medan den rymliga brickan ger gott om utrymme för att göra sig i ordning. Lämplig för barn från 5 år och uppåt.
Barnens sminkbord med integrerad sminkpalett och spegel

Unikt och roligt!

Sminkbordet med sminkpalett för flickor är en exceptionell produkt som gör det möjligt för unga flickor att känna sig som prinsessor i sitt eget sovrum. Detta sminkbord är utformat för att ge en unik och rolig sminkupplevelse, samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. Sminkbordet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Det har en stor oval spegel som gör att flickor kan se sitt ansikte från alla vinklar, vilket gör det enkelt att sminka sig. Det är vackert, funktionellt och ger en unik och rolig sminkupplevelse.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.