Rött sminkbord och sminkväska för barn
Rött sminkbord och sminkväska för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Rött sminkbord och sminkväska för flickor

1272,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett elegant och elegant sminkbord och sminkväska till din lilla flicka? Detta underbara set är perfekt för att hjälpa din lilla flicka att bli redo för sin stora dag. Den röda färgen är perfekt för att ge en touch av skoj och personlighet, medan den rymliga designen erbjuder gott om plats för alla hennes favoritskönhetsprodukter. Överst på sminkbordet finns en stor spegel som gör det enkelt för din lilla flicka att titta på sig själv medan hon gör sig i ordning.

Lämplig för barn från 5 år och uppåt.

Timmar av förberedelser!

Detta underbara sminkbord är perfekt för alla små flickor som älskar att klä upp sig. Bordet levereras med en matchande resväska och en stor spegel, så att hon kan se sig själv från alla vinklar. Det finns också gott om förvaringsutrymme för alla hennes håraccessoarer, smink och kläder. Ett rött sminkbord och sminkväska för flickor. Detta sminkbord är perfekt för flickor som gillar att fixa hår och smink. Det har en spegel, förvaringsbricka och låda. Sminkväskan är perfekt för förvaring av alla dina skönhets- och sminkprodukter. Det har en spegel, förvaringsbricka och låda.
Rött sminkbord och sminkväska för barn
Rött sminkbord och sminkväska för barn

Två oumbärliga accessoarer för unga tjejer

Det röda sminkbordet och sminkväskan för flickor är två viktiga tillbehör för unga flickor som gillar att ta hand om sig själva och se vackra ut. Sminkbordet är en elegant och praktisk möbel där du kan förvara alla dina skönhetsprodukter, smycken och frisörtillbehör på ett och samma ställe. Det har ett antal rymliga lådor och en stor spegel så att du kan göra dig redo bekvämt och effektivt. Det röda sminkbordet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det robust och långlivat. Din dotter kommer att älska att leka stor flicka!

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.