kudde i ett stycke
Rund plyschdyna i ett stycke
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Rund plyschdyna i ett stycke

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du ett fan av mangauniversumet One Piece? Gör ditt barn till den nya piratkungen med våra runda One Piece-kuddar i plysch och bjud in Monkey D. Luffy och hela hans besättning till sovrummet!

Perfekta för ditt barns sovrum, men även för vardagsrummet, våra One Piece-kuddar kommer att ge en originell och färgstark touch till din heminredning.

Denna magnifika One Piece-kudde i plysch är perfekt för alla fans av anime! Med sin söta design och ljusa färger är denna kudde ett utmärkt tillskott till alla mjukdjurssamlingar. Fans av anime kommer att älska detta gosedjur!

Alla ombord!

Vad kan vara bättre än att dagligen få sällskap av Monkey D. Luffy och alla hans nakamas för att dekorera sitt sovrum? Om ditt barn är ett fan av mangauniversumet One Piece kommer de att älska våra One Piece-kuddar ännu mer, för att lägga till en touch av dekoration i sovrummet som är representativ för deras favorituniversum! Mjuka, sköna och tillräckligt stora för att dekorera sovrummet, de är också tillräckligt stora för att vila på och sova på. Finns i flera olika modeller och färger, välj ditt barns favoritkaraktär!

Dess unika design och mjuka textur

Denna runda kudde i plysch från One Piece är ett måste för alla fans av den berömda japanska animationsserien. Med sin unika design och mjuka, fluffiga textur är denna kudde perfekt för att ge en touch av komfort och stil till alla rum i ditt hem. Kudden är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig för långvarig användning. De noggranna detaljerna och ljusa färgerna gör illustrationen mycket realistisk och tilltalande för ögat. Det är en perfekt present till alla fans av One Piece-serien som vill lägga till en touch av sin passion i sitt hem.

One Piece-universum

Oavsett om du är ett amatörbarn eller en vuxen entusiast så har du drömmen.. Du har drömt om dem... och nu är de här! Ge dig ut för att erövra dolda skatter och korsa haven med Monkey D. Luffy och vårt breda utbud av leksaker och tillbehör tillägnade det berömda One Piece manga-universumet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.