Ljusblå matta för yugioh-kortspel
YuGiOh Ljusblå Duell Spelmatta
602,0 kr670,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

YuGiOh Ljusblå Duell Spelmatta

602,0 kr670,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar YuGiOh ljusblå duellmatta! Det perfekta tillskottet till alla YuGiOh-fans samling, denna matta är tillverkad av högkvalitativa material och har en ljusblå design med en av YuGiOhs flaggskeppsfigurer i mitten. Mattan är också tillräckligt stor för att rymma två spelare, vilket gör den perfekt för dueller. Så gör din nästa spelkväll ännu roligare med YuGiOh ljusblå duellmatta!

Ta med dig ditt A-spel!

Vi presenterar YuGiOh Light Blue Duel-mattan! Denna matta är det perfekta sättet att steppa upp ditt YuGiOh-spel, vilket ger en hållbar och bekväm yta att spela på. Den är också idealisk för att skydda dina kort och hålla dem i gott skick. Mattan är tillverkad av högkvalitativt material som är mjukt att ta på och har en halkfri yta. Så du kan spela ditt bästa spel utan att oroa dig för att dina kort ska glida eller skadas. Den livfulla blå färgen kommer garanterat att sticka ut på ditt spelbord, och det är det perfekta sättet att visa din kärlek till YuGiOh.
Ljusblå matta för yugioh-kortspel
Ljusblå matta för yugioh-kortspel

Tillverkad av högkvalitativa material

YuGiOh Light Blue Duel Game Mat är ett viktigt tillbehör för alla fans av detta berömda kortspel. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa maximal hållbarhet och motståndskraft. Designen på YuGiOh Duel Light Blue Game Mat är helt fantastisk. Den ljusblå bakgrunden pryds av ett upphöjt geometriskt mönster som ger en touch av sofistikering och modernitet till helheten. Kort sagt, YuGiOh Duel Light Blue Game Mat är ett måste för alla fans av detta legendariska kortspel. Med sin eleganta design, praktiska storlek och långa livslängd gör den att du kan spela bekvämt och med stil, oavsett om det är

Den perfekta spelmattan för yu gi oh

Upptäck våra Yu-Gi-Oh spelmattor! Våra mattor är av hög kvalitet och har ikoniska karaktärer och konstverk från den älskade anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att skydda dina kort under spelet eller bara vill visa upp din fandom, är våra mattor perfekta för alla Yu-Gi-Oh-fans! Varje matta är tillverkad av slitstarka material och är dubbelsidig för extra skydd mot slitage. Dessutom levereras varje matta med en egen bärväska så att du kan ta den med dig på resan.
Gul duellkortsmatta yugioh

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.