Yugioh kortspelsmatta med 3 karaktärer
Duellmatta med 3 YuGiOh-figurer
602,0 kr670,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Duellmatta med 3 YuGiOh-figurer

602,0 kr670,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna matta är det perfekta sättet att förbättra ditt YuGiOh-spel! Den levereras med tre distinkta och livfulla karaktärer att duellera med, vilket ger ett extra lager av spänning och konkurrens till dina strider. Mattan är också hållbar och lätt att rengöra, så du kommer att kunna fortsätta använda den i många år framöver.

YuGiOh 3 Character Duel spelmatta är en officiellt licensierad spelmatta. Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och mäter ca 60 x 35 cm. På mattan finns de 3 huvudkaraktärerna från den berömda YuGiOh-anime. Mattans kanter är fållade för en snygg finish. Denna spelmatta är perfekt för att spela YuGiOh-kortspelet och kommer att vara ett bra tillskott till din samling!

Ta med dig ditt A-spel!

Letar du efter det perfekta sättet att ta ditt YuGiOh-spel till nästa nivå? Kolla då in denna fantastiska duellmatta med 3 karaktärer! Denna matta har den perfekta storleken för alla spelytor och innehåller tre av dina favorit YuGiOh-karaktärer i fullfärg! Den strukturerade ytan är perfekt för kortspel, tärningsspel och mer, och kommer säkert att ge en touch av spänning till varje strid! Så vad väntar du på? Få övertaget över dina motståndare och köp en duellspelsmatta med 3 karaktärer idag!
Yugioh kortspelsmatta med 3 karaktärer
Yugioh kortspelsmatta med 3 karaktärer

Utformad för en optimal spelupplevelse

Denna Duel-spelmatta med 3 YuGiOh-figurer är ett måste för alla fans av den berömda anime-serien och samlarkortspelet. Denna spelmatta är speciellt utformad för att ge YuGiOh-spelare bästa möjliga spelupplevelse, så att de kan njuta av ett bekvämt och praktiskt spelutrymme. YuGiOh Duel with 3 Characters spelmatta är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket motståndskraftig och exceptionellt hållbar. Kort sagt, YuGiOh Duel with 3 Characters Game Mat är en högkvalitativ produkt som erbjuder YuGiOh-spelare bästa möjliga spelupplevelse. Med sin höga motståndskraft, enkla underhåll och

Den perfekta spelmattan för yu gi oh

Upptäck våra Yu-Gi-Oh spelmattor! Våra mattor är av hög kvalitet och har ikoniska karaktärer och konstverk från den älskade anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att skydda dina kort under spelet eller bara vill visa upp din fandom, är våra mattor perfekta för alla Yu-Gi-Oh-fans! Varje matta är tillverkad av slitstarka material och är dubbelsidig för extra skydd mot slitage. Dessutom levereras varje matta med en egen bärväska så att du kan ta den med dig på resan.
Gul duellkortsmatta yugioh

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.