Yugioh duell kortspelsmatta med drake
YuGiOh Duel spelmatta med drake
602,0 kr670,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

YuGiOh Duel spelmatta med drake

602,0 kr670,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar YuGiOh Dragon Duel-mattan! Det perfekta tillskottet till alla YuGiOh-fans samling, denna matta är tillverkad av högkvalitativa material och har en livlig design med en drake i mitten. Denna matta kommer säkert att göra din duellupplevelse mer spännande och rolig. Den är också slitstark och lätt att rengöra, så att du kan använda den om och om igen. Beställ din idag och börja duellera som ett proffs!

Denna spelmatta är perfekt för YuGiOh-fans! Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg, med en slät tygyta och halkfri gummibaksida.

Ta med dig ditt A-spel!

Kolla in vår Yugioh-matta med draktema – det är det perfekta sättet att visa dina motståndare att du menar allvar! Vår matta är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att ge en slät yta för att blanda kort och konsekvent kortplacering under spelet. Dessutom kommer de klara färgerna och den eleganta drakdesignen säkert att väcka uppmärksamhet vid en turnering eller en sammankomst med vänner. YuGiOh Duel with Dragon-mattan är tillverkad av tjockt, mjukt mikrofibertyg. Den är lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den perfekt för YuGiOh-kortdueller. Spelmattan har en magnifik röd drake som kommer att ge dina dueller en touch av stil och elegans. Mattan mäter 60 cm x 35 cm, vilket gör den idealisk för YuGiOh-kortdueller.
Yugioh duell kortspelsmatta med drake
Yugioh duell kortspelsmatta med drake

Lekmatta av hög kvalitet!

YuGiOh Dueling Game Mat with Dragon är ett måste för alla fans av den populära animeserien och samlarkortspelet. Denna högkvalitativa spelmatta är utformad för att ge en uppslukande och spännande spelupplevelse och återskapar den fantastiska världen av YuGiOh. Den är tillverkad av hållbara och slitstarka material, vilket garanterar dess livslängd och förmåga att motstå de mest intensiva spelen. Designen på YuGiOh Duel with Dragon-mattan är helt fantastisk. Dessutom är den lätt att rengöra, så att du kan hålla den i perfekt skick i många år framöver. Sammanfattningsvis är Duel-spelmattan

Den perfekta spelmattan för yu gi oh

Upptäck våra Yu-Gi-Oh spelmattor! Våra mattor är av hög kvalitet och har ikoniska karaktärer och konstverk från den älskade anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att skydda dina kort under spelet eller bara vill visa upp din fandom, är våra mattor perfekta för alla Yu-Gi-Oh-fans! Varje matta är tillverkad av slitstarka material och är dubbelsidig för extra skydd mot slitage. Dessutom levereras varje matta med en egen bärväska så att du kan ta den med dig på resan.
Gul duellkortsmatta yugioh

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.