Gul duellkortsmatta yugioh
YuGiOh Gul Duell Spelmatta
602,0 kr670,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

YuGiOh Gul Duell Spelmatta

602,0 kr670,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar YuGiOh Yellow Dueling Mat! Den perfekta ytan för din nästa YuGiOh-duell, denna matta är gjord av ett slitstarkt men ändå mjukt material som skyddar dina kort och förhindrar att de glider. Den livfulla gula färgen är perfekt för att sätta stämningen och lägga till ett stänk av färg i din samling. Dessutom är den tillräckligt stor för att rymma alla dina kort och tärningar. Så du kan spela utan att oroa dig för att få slut på utrymme. Oavsett om du är en erfaren veteran eller precis har börjat, är YuGiOh Yellow Dueling Game Mat ett måste för alla fans av det berömda kortspelet.

Ta med dig ditt A-spel!

Letar du efter det perfekta sättet att förbättra ditt YuGiOh-spelande? Då behöver du inte leta längre än Yellow Dueling Game Mat! Denna matta är det perfekta tillskottet till alla Yu-Gi-Oh-fans samling, och kommer säkert att ge dig den fördel du behöver för att besegra dina motståndare. Yellow Dueling Game Mat är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att motstå påfrestningarna under intensivt spelande. Den är också lätt att rengöra – torka bara av med en fuktig trasa efter varje användning. Dessutom ser den bra ut: den livfulla gula färgen hjälper dig att sticka ut från mängden.
Gul duellkortsmatta yugioh
Gul duellkortsmatta yugioh

Utformad med en slät, mjuk yta

YuGiOh Duel Yellow Playmat är ett viktigt tillbehör för alla fans av det berömda samlarkortspelet. Denna spelmatta är utformad med en slät, mjuk yta som ger utmärkt grepp för korten, så att spelarna kan spela med självförtroende och utan avbrott. YuGiOh Yellow Duel Game Mat är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och hållbar. Den ljusgula färgen på denna spelmatta ger den ett attraktivt och energiskt utseende, vilket ger en touch av dynamik till dina YuGiOh Duel-spel.

Den perfekta spelmattan för yu gi oh

Upptäck våra Yu-Gi-Oh spelmattor! Våra mattor är av hög kvalitet och har ikoniska karaktärer och konstverk från den älskade anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att skydda dina kort under spelet eller bara vill visa upp din fandom, är våra mattor perfekta för alla Yu-Gi-Oh-fans! Varje matta är tillverkad av slitstarka material och är dubbelsidig för extra skydd mot slitage. Dessutom levereras varje matta med en egen bärväska så att du kan ta den med dig på resan.
Gul duellkortsmatta yugioh

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.