Ansluten lekmatta med 2 användare på
Halkfri dans-/träningsmatta med dubbla trådlösa handkontroller för TV/PC-spel
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Halkfri dans-/träningsmatta med dubbla trådlösa handkontroller för TV/PC-spel

2545,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den halkfria dans-/träningsmattan med trådlös dubbelkontroll för videospel är det perfekta sättet att komma i form och ha roligt på samma gång! Mattan är tillverkad av högkvalitativt, slitstarkt och halkfritt material och utformad för optimal komfort och säkerhet. Den levereras med två trådlösa kontroller så att du kan spela dina favoritvideospel medan du tränar. Löpbandet har också inbyggda högtalare för utmärkt ljudkvalitet. Du kan använda mattan för dans, aerobics eller bara för att promenera eller jogga på plats. Den halkfria dans-/träningsmattan med dubbla trådlösa TV-spelskontroller är ett utmärkt sätt att komma i form, ha kul och hålla sig frisk!

Kul och lekfullt!

Letar du efter ett sätt att komma i form och ha kul på samma gång? Då finns den här halkfria dans- och fitnessmattan med trådlös dubbelkontroll för videospel! Mattan är perfekt för dans, aerobics och andra fitnessaktiviteter. Den levereras med två trådlösa kontroller så att du kan spela dina favoritvideospel medan du tränar. Mattan är tillverkad av högkvalitativt halkfritt material som håller dig säker när du dansar eller tränar, och kontrollerna är enkla att använda och pålitliga.
Ansluten lekmatta med 2 användare på
0-60ecee.jpeg

En praktisk och innovativ produkt

Den halkfria dans- och fitnessmattan med dubbla trådlösa kontroller för TV/PC-videospel är en innovativ produkt som ger dig en unik dans- och fitnessupplevelse. Mattan är speciellt utformad för TV-spels-, dans- och fitnessentusiaster som vill utöva sin passion hemma. Dans- och fitnessmattan har en antihalkbeläggning som garanterar optimalt grepp på alla ytor. Så du kan använda den helt säkert, utan risk för att halka eller falla. Mattan är också extremt slitstark och tål tung belastning, vilket gör den idealisk för intensiv användning.

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.