56015-087d9c.jpeg
Dansgolv för TV/PC med HD-kamera, för två användare
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Dansgolv för TV/PC med HD-kamera, för två användare

2295,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dansmattor är det perfekta sättet att träna och samtidigt hålla sig i form och ha roligt! Denna TV/PC-matta med HD-kamera är perfekt för två användare och är interaktiv så att du verkligen kan bjuda på en show! Kameran ser till att dina rörelser fångas i minsta detalj, perfekt för att göra snabba framsteg!

Dansmattan för TV/PC med HD-kamera är det perfekta tillbehöret för alla som vill ha kul och träna utan att lämna vardagsrummet! Den är kompatibel med de flesta TV-apparater och datorer, och är utrustad med en HD-kamera för den ultimata spelupplevelsen.

Mattan är tillräckligt stor för två spelare och har ultrakänsliga rörelsesensorer som följer alla dina rörelser. Dessutom är den enkel att installera och använda, och levereras med fullständig spelprogramvara så att du kan få ut det mesta av din spelupplevelse!

En riktig aktivitet för hela familjen!

Vi presenterar det helt nya sättet att hålla sig i form och ha roligt – TV/PC-dansmattan med HD-kamera! Med denna innovativa produkt kan du dansa bort kilona eller bara ha kul, i lugn och ro i ditt eget hem, samtidigt som du är interaktiv och tävlar med en vän eller familjemedlem. TV/PC-dansmattan med HD-kamera är ett roligt tillbehör för hela familjen. Med den kan du spela dansspel online eller offline med en integrerad HD-kamera som gör koreografin ännu mer uppslukande. Mattan är kompatibel med de flesta TV-apparater och datorer, vilket gör den enkel att installera och använda. Dessutom medföljer en fjärrkontroll för den ultimata spelupplevelsen.
Interaktivt dansgolv med HD-kamera
56015-087d9c.jpeg

En innovativ produkt som gör att användarna kan njuta av en dansupplevelse

Denna TV/PC-dansmatta med HD-kamera är en innovativ produkt som gör det möjligt för användare att njuta av en uppslukande dansupplevelse hemma. Dansmattan är utformad för att användas tillsammans med en TV eller dator och har en inbyggd HD-kamera som registrerar användarens rörelser. Dansgolvet har plats för två användare samtidigt, vilket gör det till ett perfekt val för par eller vänner som vill dansa tillsammans. Med sin exakta HD-kamera och anpassningsbara spellägen är denna dansmatta ett perfekt val för par eller vänner som vill dansa tillsammans

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.