Trådlöst anslutet dansgolv
Trådlöst dansgolv för TV eller dator
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Trådlöst dansgolv för TV eller dator

1477,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt innovativa trådlösa anslutna dansgolv är det perfekta sättet att träna eller ha kul när du dansar. Den lättanvända golvmattan är tryckkänslig och synkroniseras trådlöst med din TV eller dator. Mattan skapar en rolig och festlig atmosfär, perfekt för alla fester och sammankomster. Med sin hållbara konstruktion och enkla installation är vårt trådlösa anslutna dansgolv det ultimata sättet att få in dansglädjen i ditt hem!

Det trådlösa anslutna dansgolvet för TV eller dator är en unik produkt som gör det möjligt för användare att njuta av musik och dansa på samma gång. Produkten är enkel att använda och kan användas med vilken TV eller dator som helst. Den är också mycket portabel, så att du kan ta med den vart du än går.

Redo för lite vild dans?

Älskar du att dansa men hatar att lämna ditt bekväma vardagsrum? Eller kanske är du en professionell dansare som vill ta din dans till nästa nivå. Hur som helst har vi den perfekta lösningen för dig: det trådlöst anslutna dansgolvet! Detta unika golv kan anslutas trådlöst till din TV eller dator och ger dig tillgång till tusentals danslåtar och videor. Det trådlöst anslutna dansgolvet för TV eller dator är ett roligt och praktiskt tillbehör. Med det kan du träna och ha kul på samma gång! Anslut det helt enkelt till din TV eller dator och låt musiken och ljusen ta dig med! Barn kommer att älska att dansa på denna färgglada matta, och vuxna kan också använda den för träning. Dansmattan är enkel att använda och transportera, och är kompatibel med de flesta enheter. Så du kan ta den med dig vart du än går och njuta av stunder av avkoppling och underhållning vid alla tillfällen!
56003-c5ec56.jpeg
Trådlöst anslutet dansgolv

Avsedd för användning tillsammans med en TV

Det trådlöst anslutna dansgolvet för TV eller dator är en innovativ produkt som gör det möjligt för dansentusiaster att träna och roa sig hemma. Dansmattan är utformad för att användas tillsammans med en TV eller dator, så att användaren kan njuta av en uppslukande dansupplevelse hemma. Dansgolvet är utrustat med rörelsesensorer som känner av användarens fötter och händer. Sensorerna skickar sedan trådlösa signaler till TV:n eller datorn, så att användaren kan se sina dansrörelser på skärmen.

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.