Staplade dansmattor av parkettimitation
Dansgolv i parkettimitation med pusselbitar av skumgummi för barn
284,0 kr1181,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Dansgolv i parkettimitation med pusselbitar av skumgummi för barn

284,0 kr1181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt dansgolv är det perfekta sättet att få dina småttingar att röra på sig och skaka! Denna pusselmatta i skum är lätt att montera och demontera, vilket gör den perfekt för användning både inomhus och utomhus. Plattorna är tillverkade av mjukt EVA-skum, så att dina barn kan leka helt säkert. Och när de har dansat färdigt kan mattorna snabbt tas isär och läggas undan till nästa gång. Så låt de goda tiderna rulla med vårt imiterade parkettskumdansgolv för barn!

Dansa natten lång!

Denna golvmatta är ett utmärkt sätt att tillföra personlighet och stil till alla utrymmen. Den är också ett perfekt val för barn som älskar att dansa, eftersom den ger en mjuk, dämpad yta för dem att njuta av. Den modulära designen gör att du enkelt kan skapa den form eller storlek du vill ha, och delarna är lätta att montera ihop och ta isär för bekväm förvaring. Dessutom gör skumkonstruktionen den lätt och enkel att bära, så att du kan ta den med dig vart du än går.
Staplade dansmattor av parkettimitation

Den perfekta produkten för unga dansare!

Dansgolvet i parkettimitation med skumpusselbitar för barn är en idealisk produkt för unga dansare. Denna dansmatta är utformad för att ge en mjuk, bekväm yta på vilken barn kan dansa, hoppa och ha roligt i fullständig säkerhet. Mattan är tillverkad av EVA-skum av hög kvalitet, som är mjukt, starkt och hållbart. Pusselbitarna är lätta att sätta ihop och ta isär, så att barnen kan skapa sin egen personliga dansyta. Den ger en mjuk, bekväm yta för att dansa, hoppa och leka säkert, samtidigt som den är lätt att montera, rengöra och förvara. Praktisk och hållbar

En matta som är rolig att spela på!

Vi presenterar kollektionen med pusselmattor: ett roligt och färgglatt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum! Denna livfulla kollektion har lekfulla pusselbitar i en mängd olika färger som lyser upp alla utrymmen. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att rengöra, perfekt för små barn. Det bästa av allt är att de garanterat kommer att ge timmar av skoj och skratt! Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum? Puzzle-mattkollektionen är den perfekta lösningen! Dessa vackra mattor kommer att ge en touch av färg och stil, medan de lekfulla pusselbitarna kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Med så många livfulla färger att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för ditt barns personlighet. Beställ din idag och börja njuta av skratt och minnen som kommer att vara livet ut!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.