Blå hoppmatta för blått barnrum med färgad bakgrund siffror
Blå hopscotch-matta för barnrum
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Blå hopscotch-matta för barnrum

818,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den blå hopscotch-mattan för barnrum är perfekt för dina små barn som vill lära sig att hoppa hopscotch! Den är också perfekt för deras sovrum som ett roligt och lekfullt tillskott. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt, tjockt material som kommer att hålla länge och stå emot slitage. Den är också lätt att rengöra, så du behöver inte oroa dig för spill och fläckar.

Denna vackra blå hopscotch-matta är perfekt för ett barns sovrum. Den är mjuk att ta på och mycket bekväm, vilket gör den perfekt för lek och vila. Humle är ett traditionellt motiv som ger en charmig touch till din sovrumsinredning. Barn kommer att älska att leka på denna mjuka, färgglada matta.

För oändligt kul!

Letar du efter en rolig och lekfull matta till ditt barns sovrum? Den här mattan med sitt hoppborgsmönster kommer garanterat att få ditt barn att le, och den är också perfekt för att uppmuntra till aktiv lek. Den ljusblå färgen är perfekt för att sätta färg på rummet, och humlemönstret är perfekt för fantasifulla lekar. Den blå hopscotch-mattan är en idealisk produkt för ett barns sovrum. Den är tillverkad av 100 % polyester och är mycket mjuk att ta på. Den är också lätt att rengöra och underhålla. Denna matta är ett utmärkt tillskott till inredningen i ett barns sovrum och kommer säkert att tilltala de små.
Blå matta med tryckt hoppborg
Blå hoppmatta för blått barnrum med färgad bakgrund siffror

En rolig och praktisk dekorativ accessoar

Den blå hopscotch-mattan för ett barns sovrum är ett roligt och praktiskt dekorativt tillbehör som kommer att glädja de yngsta barnen. Med sina generösa mått erbjuder den en bekväm lekyta för barn som vill hoppa från kvadrat till kvadrat som i den berömda lekplatsleken. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och slitstark. Den är också lätt att rengöra och kan maskintvättas utan att förlora sin färg eller form. Mattans färgglada och roliga design gör den till ett perfekt dekorativt inslag i ett barns sovrum.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.