rosa matta med färgade hoppborgar
Stor mjuk rosa lekmatta med hoppsparkmönster för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Stor mjuk rosa lekmatta med hoppsparkmönster för barn

1943,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna stora, mjuka lekmatta är perfekt för barn som gillar att leka och röra på sig. Hoppsan-mönstret är både roligt och engagerande och uppmuntrar till aktiv lek. Den rosa färgen är mjuk och lugnande, vilket gör den till ett utmärkt val för barnkammaren eller lekrummet. Mattan är tillräckligt stor för att ge gott om utrymme för krypning, rullning och lek, och kommer säkert att bli en favorit hos dina små.Denna mjuka och färgglada lekmatta är perfekt för barn som älskar att lära sig och utforska. Hoppsan-mönstret är perfekt för att uppmuntra aktiv lek, medan den vadderade ytan ger en säker och bekväm plats för dina små att leka på. Mattan är också lätt att rengöra, så att du kan hålla den som ny i många år framöver.

Återupptäck nöjet att spela i sovrummet!

Denna mjuka och färgglada lekmatta är perfekt för barn som älskar att lära sig och utforska. Hoppsan-mönstret är perfekt för att uppmuntra till aktiv lek, medan den vadderade ytan ger en säker och bekväm plats för dina småttingar att leka på. Mattan är också lätt att rengöra, så att du kan hålla den som ny i många år framöver.
rosa matta med färgade hoppborgar

En rolig och praktisk accessoar

Den stora, mjuka rosa lekmattan för barn med hoppborgsmönster är en rolig och praktisk accessoar som kommer att underhålla dina barn medan de sitter bekvämt. Mattan är tillverkad av ett mjukt plyschmaterial som ger optimal komfort för barnen när de leker. Ytan är också slitstark och lätt att rengöra, vilket gör den till ett perfekt val för föräldrar som är måna om renligheten. Hoppborgsmönstret på lekmattan är färgglatt och roligt och erbjuder barnen en stimulerande och lärorik aktivitet. Barnen kan hoppa hage med hjälp av siffrorna och formerna som finns tryckta på mattan, vilket hjälper dem att utveckla sin koordination och finmotorik.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.