blå matta med färgade hoppborgar
Mjuk blå lekmatta med humlemönster för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Mjuk blå lekmatta med humlemönster för barn

1272,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du letar efter en mjuk och rolig lekmatta till dina små barn är den här mjuka mattan med sitt humlemönster perfekt att lägga sig bekvämt på, leka länge på och mycket mer. Den är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt material som är säkert för barn i alla åldrar. Hoppsparkmönstret är inte bara roligt, det hjälper också till med koordinationen mellan hand och öga. Köp din blå lekmatta idag!

Den blå humle-mattan är en mjuk och bekväm produkt för barn. Den är tillverkad av 100% polyestertyg och stoppad med mjukt skum för att hålla barnen bekväma. Mattan är lätt att rengöra och underhålla och är vatten- och fläckavvisande. Den är idealisk för barn i alla åldrar och kan användas både inomhus och utomhus.

Återupptäck nöjet att spela i sovrummet!

Letar du efter ett roligt och kreativt sätt att underhålla dina småttingar? Denna hoppmatta är perfekt för att uppmuntra till aktiv lek, samtidigt som den ger ditt barn en bekväm plats att krypa, sitta och leka på. Den ljusblå färgen och det lekfulla humlemönstret fångar säkert ditt barns uppmärksamhet, medan den mjuka, dämpade ytan ger en säker och bekväm plats att leka på.
blå matta med färgade hoppborgar
blå matta med färgade hoppborgar

Ett viktigt tillbehör för föräldrar

Den mjuka blå lekmattan för barn med humlemönster är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill ge sina barn en bekväm och rolig lekplats. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Mattans yta är mjuk och behaglig, vilket ger optimal komfort för barnen när de leker eller kopplar av på den. Hummelmönstret är en klassiker i barns lek, och denna lekmatta är inget undantag. Med sin perfekta storlek, mjukhet, hållbarhet och lekfulla design kommer den här mattan att uppskattas av både barn och föräldrar.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.