Färgglad pusselmatta för barn
Pusselmatta i färgglatt skum för barn
272,0 kr1125,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pusselmatta i färgglatt skum för barn

272,0 kr1125,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar den färgglada Foam Puzzle Playmat – det perfekta tillskottet till alla lekrum! Mattan är tillverkad av mjukt, färgglatt skum som barn kan leka säkert på. Den är perfekt för att krypa, rulla och till och med för att sitta på magen. Pusselmattan har olika färger som kan läggas ihop som du vill. Ditt barn kommer att älska att utforska de olika färgerna. Mattan är lätt och enkel att bära, så att du kan ta med den vart du än går. Den är också lätt att rengöra – torka bara av med en fuktig trasa. Colourful Foam Puzzle Playmat är det perfekta sättet att hålla ditt barn underhållet hemma eller på resande fot.

Fler färger för mer skoj!

Letar du efter en rolig, säker och färgglad lekmatta för dina barn? Vår färgglada pusselmatta i skum! Mattan är tillverkad av EVA-skum av hög kvalitet och är mjuk, hållbar och lätt att rengöra – perfekt för stökiga småttingar! De sammankopplade pusselbitarna är lätta att montera och kan arrangeras om till olika former och mönster – för timmar av skoj! De klara, livfulla färgerna stimulerar ditt barns sinnen och fantasi, medan den vadderade ytan är skyddande och bekväm.

En rolig och praktisk produkt

Den färgglada pusselmattan i skum för barn är en rolig och praktisk produkt som låter barnen ha roligt samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter och sin kreativitet. Lekmattan består av flera delar i olika former och kan sättas ihop på olika sätt för att skapa originella, personliga lekområden. Lekmattan är tillverkad av högkvalitativt skum och är mjuk och bekväm, vilket ger en behaglig lekyta för barn. De ljusa, attraktiva färgerna stimulerar små barns fantasi och entusiasm, medan den roliga, lekfulla designen uppmuntrar till lek och upptäckande.

En matta som är rolig att spela på!

Vi presenterar kollektionen med pusselmattor: ett roligt och färgglatt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum! Denna livfulla kollektion har lekfulla pusselbitar i en mängd olika färger som lyser upp alla utrymmen. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att rengöra, perfekt för små barn. Det bästa av allt är att de garanterat kommer att ge timmar av skoj och skratt! Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum? Puzzle-mattkollektionen är den perfekta lösningen! Dessa vackra mattor kommer att ge en touch av färg och stil, medan de lekfulla pusselbitarna kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Med så många livfulla färger att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för ditt barns personlighet. Beställ din idag och börja njuta av skratt och minnen som kommer att vara livet ut!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.