Färgglad pusselmatta med bokstavsmönster
Pusselmatta i skumplast med 26 delar
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pusselmatta i skumplast med 26 delar

1227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck babypusselmattan i skumplast med 26 delar! Pusselmattan är perfekt för krypande bebisar och småbarn som lär sig gå. De färgglada skumgummibitarna är mjuka och säkra för ditt barn, och pusselmönstren är stimulerande och lärorika. Ditt barn kommer att älska att utforska de olika formerna och färgerna på skumgummibitarna, och du kommer att älska att se dem lära sig och växa. Babypusselmattan med 26 bitar, en för varje bokstav i alfabetet, är ett måste för alla föräldrar eller vårdnadshavare som vill ge sitt barn en rolig och givande upplevelse.

Färger och bokstäver!

Letar du efter ett roligt och säkert sätt att underhålla ditt lilla barn? Baby-pusselmattan i skumplast med 26 delar! Mattan är tillverkad av mjukt, slitstarkt skum och är särskilt utformad för spädbarn och småbarn. Det är den perfekta platsen för ditt lilla barn att leka, krypa och utforska. De klara färgerna och bokstavsmönstren stimulerar ditt barns sinnen och uppmuntrar det att krypa och utforska. De sammankopplade delarna gör det enkelt att montera, och mattan kan tas isär för enkel förvaring. Dessutom är den vattentät och lätt att rengöra.

För ditt barns säkerhet!

Denna babypusselmatta i skumplast med 26 delar är ett viktigt tillbehör för föräldrar som är måna om sitt barns välbefinnande och säkerhet. Mattan består av 26 färgglada skumplastbitar som enkelt kan sättas ihop till en mjuk och bekväm matta. Pusselmattan är speciellt utformad för spädbarn och småbarn och ger en mjuk, halkfri yta för lek, krypning eller träning. Med sin användarvänlighet, hållbarhet och attraktiva design är denna matta en investering som kommer att hålla i många år framöver

En matta som är rolig att spela på!

Vi presenterar kollektionen med pusselmattor: ett roligt och färgglatt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum! Denna livfulla kollektion har lekfulla pusselbitar i en mängd olika färger som lyser upp alla utrymmen. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att rengöra, perfekt för små barn. Det bästa av allt är att de garanterat kommer att ge timmar av skoj och skratt! Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum? Puzzle-mattkollektionen är den perfekta lösningen! Dessa vackra mattor kommer att ge en touch av färg och stil, medan de lekfulla pusselbitarna kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Med så många livfulla färger att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för ditt barns personlighet. Beställ din idag och börja njuta av skratt och minnen som kommer att vara livet ut!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.