Flerfärgad pusselmatta med skumdjur för barn
Pusselmatta med 10 delar av skumgummi för bebisar
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pusselmatta med 10 delar av skumgummi för bebisar

431,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En rolig och lärorik aktivitet för ditt lilla barn? Ta en titt på vår babypusselmatta i skumplast med 10 delar och djurmotiv! Denna unika pusselmatta har 10 olika djur, vart och ett i sin egen färgglada bit. Den är tillverkad av mjukt, slitstarkt skum och är den perfekta platsen för ditt barn att leka, lära och utforska. Den är också lätt och bärbar, så att du kan ta den med dig vart du än går. Oavsett om du är hemma eller på resande fot kommer ditt barn att älska att tillbringa tid på den här pusselmattan.

Ha kul medan du lär dig!

Denna färgglada och iögonfallande pusselmatta har tio skumgummibitar som enkelt kan monteras ihop och tas isär av ditt barn. De inbyggda djurmotiven kommer dessutom att stimulera ditt barns fantasi och intresse. Mattan är också tillverkad av mjukt, hållbart skum, så att ditt barn kan leka bekvämt. Och när det är dags att städa upp kan mattans delar enkelt torkas av.
Flerfärgad pusselmatta med skumdjur för barn

Tillverkad av högkvalitativa material!

Lekmattan med djurpussel i skumplast i 10 delar är perfekt för föräldrar som är måna om sitt barns välbefinnande och säkerhet. Lekmattan är tillverkad av högkvalitativa material och ger en mjuk, bekväm yta för ditt barn att leka, krypa och utforska på helt säkert. Lekmattan består av 10 lättviktsskumdelar som enkelt kan sättas ihop för att skapa en stor lekyta. Delarna är också lätta att montera ihop och ta isär, vilket gör dem lätta att förvara och transportera.

En matta som är rolig att spela på!

Vi presenterar kollektionen med pusselmattor: ett roligt och färgglatt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum! Denna livfulla kollektion har lekfulla pusselbitar i en mängd olika färger som lyser upp alla utrymmen. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att rengöra, perfekt för små barn. Det bästa av allt är att de garanterat kommer att ge timmar av skoj och skratt! Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum? Puzzle-mattkollektionen är den perfekta lösningen! Dessa vackra mattor kommer att ge en touch av färg och stil, medan de lekfulla pusselbitarna kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Med så många livfulla färger att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för ditt barns personlighet. Beställ din idag och börja njuta av skratt och minnen som kommer att vara livet ut!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.