Flerfärgad pusselmatta med fruktmotiv i skumplast för barn
Pusselmatta i skumplast med 10 delar och fruktdesign för spädbarn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pusselmatta i skumplast med 10 delar och fruktdesign för spädbarn

431,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du letar efter en fruktpusselmatta i skum med 10 delar för bebisar har du kommit helt rätt! Vi är stolta över att kunna erbjuda denna produkt av högsta kvalitet, perfekt för alla som vill ge sitt barn en bra start i livet. Denna produkt är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Den är också miljövänlig och säker för ditt barn att använda. Den 10-delade fruktpusselmattan i skum för bebisar är ett utmärkt sätt att hjälpa ditt barn att utveckla sina kognitiva och motoriska färdigheter. Det är också ett bra sätt att hålla dem underhållna.

Ha kul medan du lär dig!

Denna pusselmatta i skum är perfekt för spädbarn och småbarn! Den har 10 bitar som passar ihop för att skapa ett roligt mönster med frukttema. De klara färgerna och det mjuka materialet kommer garanterat att hålla ditt barn underhållet i timmar. Dessutom är den lätt att rengöra och förvara när den inte används.
Flerfärgad pusselmatta med fruktmotiv i skumplast för barn
Flerfärgad pusselmatta med fruktmotiv i skumplast för barn

En idealisk produkt för barn!

10-bitars Foam Fruit Puzzle Playmat är en idealisk produkt för föräldrar som vill skapa en säker och bekväm lekplats för sitt barn. Mattan består av 10 delar av mjukt, lättviktsskum som enkelt kan sättas ihop till en 1,8 kvadratmeter stor lekyta. Det fruktiga mönstret på mattan är färgglatt och tilltalande för bebisars ögon och stimulerar deras nyfikenhet och fantasi. Pusselbitarnas olika former hjälper också barn att utveckla sin finmotorik och koordination mellan hand och öga.

En matta som är rolig att spela på!

Vi presenterar kollektionen med pusselmattor: ett roligt och färgglatt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum! Denna livfulla kollektion har lekfulla pusselbitar i en mängd olika färger som lyser upp alla utrymmen. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att rengöra, perfekt för små barn. Det bästa av allt är att de garanterat kommer att ge timmar av skoj och skratt! Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum? Puzzle-mattkollektionen är den perfekta lösningen! Dessa vackra mattor kommer att ge en touch av färg och stil, medan de lekfulla pusselbitarna kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Med så många livfulla färger att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för ditt barns personlighet. Beställ din idag och börja njuta av skratt och minnen som kommer att vara livet ut!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.