Flerfärgad pusselmatta i skum för barn
Pusselmatta i skumplast med 10 delar och siffermönster för spädbarn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Pusselmatta i skumplast med 10 delar och siffermönster för spädbarn

431,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är den 10-delade pusselmattan i skumplast med siffermönster för bebisar! Denna matta är perfekt för ditt lilla barn att leka på och ger en mjuk, bekväm yta att utforska. De färgglada skumplastbitarna är lätta att montera ihop och ta isär, vilket gör det till en utmärkt leksak för ditt barn att utveckla finmotoriken. Siffermönstret hjälper ditt barn att lära sig räkna och göra enkla aritmetiska beräkningar, medan de klara färgerna stimulerar de visuella sinnena. Pusselmattan är tillverkad av hållbara och säkra material, vilket garanterar timmar av roligt och lärande för ditt lilla barn!

Ha kul medan du lär dig!

Letar du efter ett bra sätt att underhålla ditt barn? Den här mattan är perfekt för spädbarn och småbarn, och är ett utmärkt sätt att uppmuntra inlärning genom lek. Mattan har 10 färgglada delar som alla är dekorerade med olika siffermönster. Bitarna är tillverkade av mjukt, säkert skum som är lätt att rengöra, och kan enkelt sättas ihop för att skapa en mängd olika former och mönster.
Flerfärgad pusselmatta i skum för barn
Flerfärgad pusselmatta i skum för barn

Ett roligt och pedagogiskt tillbehör

Pusselmatta i skumplast med siffermönster i 10 delar för spädbarn är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som ger ditt barn en säker och bekväm lekplats. Mattan består av 10 pusselbitar och kan enkelt sättas ihop till en mjuk och hållbar lekyta. De ljusa, attraktiva färgerna på siffrorna stimulerar också ditt barns syn och hjälper dem att utveckla sin visuella perception. Lekmattan är tillverkad av EVA-skum av hög kvalitet, vilket gör den mjuk att ta på och ger ett utmärkt skydd mot stötar och fall. Kort sagt är den 10-delade pusselmattan i skumplast med siffermönster för baby en praktisk, rolig och pedagogisk produkt som ger ditt barn en säker och bekväm lekplats samtidigt som den stimulerar dess kognitiva och sensoriska utveckling.

En matta som är rolig att spela på!

Vi presenterar kollektionen med pusselmattor: ett roligt och färgglatt tillskott till alla barns sovrum eller lekrum! Denna livfulla kollektion har lekfulla pusselbitar i en mängd olika färger som lyser upp alla utrymmen. Mattorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att rengöra, perfekt för små barn. Det bästa av allt är att de garanterat kommer att ge timmar av skoj och skratt! Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum? Puzzle-mattkollektionen är den perfekta lösningen! Dessa vackra mattor kommer att ge en touch av färg och stil, medan de lekfulla pusselbitarna kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Med så många livfulla färger att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för ditt barns personlighet. Beställ din idag och börja njuta av skratt och minnen som kommer att vara livet ut!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.