två färgade LED-klockor för barn, en i rosa och den andra i svart
Elektroniskt armbandsur med färgade LED-lampor för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Elektroniskt armbandsur med färgade LED-lampor för barn

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta färgglada elektroniska armbandsur med LED är en trendig och praktisk accessoar.

Med sin moderna design och klara färg sticker det ut från andra klockor. Den har en LED-display som lyser upp för att visa tid och datum. Du kan också välja mellan flera olika visningslägen.

Bekväm och bedårande!

Detta färgglada elektroniska armbandsur med LED är den perfekta följeslagaren för alla fashionistas. Med sin moderna design och tidlösa stil kommer det att matcha din look perfekt. Den omsorgsfulla finishen och de klara färgerna gör den till en måste-ha-accessoar. Klockan har en toppmodern LED-display så att du alltid kan se tid och datum. Du kan välja mellan flera färger för att göra din klocka personlig och skapa en unik look. Den är också mycket bekväm att bära tack vare det justerbara mjuka silikonarmbandet. Detta färgglada elektroniska armbandsur med LED-display är ett måste för att komplettera din look.

En unik och rolig pjäs

Detta färgglada elektroniska LED-armbandsur för barn är ett unikt och roligt föremål. Det är tillverkat av slitstarka och tåliga material, vilket gör det perfekt för barnens vardagsäventyr. Klockan har en flerfärgad LED-urtavla som lyser upp varje timme och visar tid och datum. Den har också ett alarm och stoppur som hjälper barnen att hålla koll på tiden. Barnen kan också välja mellan olika visningslägen för att göra sin klocka personlig. Klockan är dessutom vattentät och stötsäker, vilket gör den perfekt för alla typer av aktiviteter. Med sin färgglada, moderna design är detta färgglada elektroniska armbandsur med LED för barn ett måste för alla barn.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.