Ryggsäck med snödrottningsmönster för flickor i blått och rosa med vit bakgrund
Ryggsäck med snödrottningsmönster för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ryggsäck med snödrottningsmönster för flickor

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter ett fan av Snödrottningen? Här är en skolväska bara för henne! En söt prinsessryggsäck utsmyckad med ett Snow Queen-tryck som hon kommer att älska att bära till skolan. Den här skolväskan är bara för söt! Den är dessutom lätt och bekväm att bära tack vare axelremmarna som andas.

Snow Queen-ryggsäcken för flickor är perfekt för att bära alla dina skol- och fritidsartiklar. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en stor framficka med dragkedja och en innerficka med dragkedja. Axelremmarna är justerbara och väskan har ett Snow Queen-motiv på framsidan.

Rymligt fack och rymliga fickor

Denna lätta ryggsäck har ett rymligt fack för ditt barns skolmaterial. Det finns också tre ytterfickor för mer saker, inklusive två på sidorna som stängs med dragkedja. Den är tillräckligt stor för att rymma allt en liten flicka behöver för skolan eller för att leka utomhus. Axelremmarna är justerbara för att passa alla barn, och det finns ytterligare en praktisk framficka för småsaker.
8974-a79d58.jpeg

En prinsessväska

Den mönstrade Snow Queen-ryggsäcken för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes syster Anna. Ryggsäckens design är inspirerad av Snödrottningens sagovärld, med motiv som föreställer huvudpersonerna. Färgerna är huvudsakligen blå och rosa och påminner om de snöiga landskapen i kungariket Arendelle. Ryggsäcken är tillverkad av slitstarka och hållbara material av högsta kvalitet för långvarig användning.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.