Pokémon-ryggsäck och matchande pennfodral med flera pokémonmotiv på vit bakgrund
Pokémon-ryggsäck och matchande fodral med flera pokémonmotiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon-ryggsäck och matchande fodral med flera pokémonmotiv

647,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Pokémon-ryggsäcken med flera Pokémon-motiv är ett måste för alla fans av det berömda videospel och den japanska animationen. Ryggsäcken är utformad för att vara praktisk, bekväm och snygg, samtidigt som den stolt visar de ikoniska figurerna från Pokémon-universumet.

Perfekt för varje dag!

Pokémon-ryggsäcken med flera pokémonmotiv är ett måste för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Ryggsäcken är praktisk, bekväm och snygg, med en färgglad och rolig design med flera av de ikoniska figurerna från Pokémon-universumet. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig och klarar vikten av dina böcker, anteckningsböcker, laptop och andra viktiga saker.

Ett motiv för fans!

Pokémon-ryggsäcken med flera Pokémon-motiv är ett måste för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och hållbar. Ryggsäckens design är mycket attraktiv och färgstark, med motiv som representerar flera ikoniska pokémons som Pikachu, Bulbizarre, Salamèche, Carapuce, Evoli och många fler. Dessa motiv är tryckta över hela ryggsäcken, vilket skapar en rolig och dynamisk look.

Som en stor

Vi introducerar Children's Backpack Collection - ditt förstahandsval för barnvänliga skolväskor! Vår kollektion är utformad med tanke på unga elever, med rymlig förvaring, bekväma axelremmar och lätt konstruktion. För extra bekvämlighet är varje ryggsäck tillverkad av ett slitstarkt, mycket vattenavvisande material som klarar de tuffaste förhållandena Kollektionen med ryggsäckar för barn innehåller också en rad livfulla och snygga designer, perfekta för alla åldrar. Det finns en blandning av klassiska färgkombinationer och djärva mönster som passar alla personliga smaker. Med över 50 stilar och färger att välja mellan kommer du garanterat att hitta den perfekta ryggsäcken för ditt barn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.