Pokémon Pikachu-ryggsäck mot vit bakgrund
Pokémon Pikachu ryggsäck med handtag
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon Pikachu ryggsäck med handtag

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Pokémon Pikachu handväska är en praktisk och rolig modeaccessoar för fans av det berömda japanska videospel- och animationsfranchisen. Handväskan är utformad för att vara bekväm att bära samtidigt som den erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter.

För fans!

Pokémon Pikachu handväska är ett måste för alla fans av den berömda japanska serien. Med sin ljusgula färg och bedårande design är denna handväska det perfekta tillbehöret för att bära alla dina saker med stil. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och tålig och klarar vardagligt slitage. Den har ett stort, rymligt huvudfack som enkelt rymmer böcker, anteckningsböcker, kläder eller något annat du behöver för dagen. Pokémon Pikachu Shopper Bag har också ett antal praktiska ytterfickor, perfekta för förvaring av småsaker som mobiltelefon, plånbok eller nycklar.
Pokémon Pikachu ryggsäck

Praktisk och slitstark!

Pokémon Pikachu handväska är en måste-ha modeaccessoar för alla fans av den berömda Pokémon-serien. Denna handväska är tillverkad av högkvalitativa material för exceptionell hållbarhet och motståndskraft. Handväskans design är inspirerad av den ikoniska Pikachu-figuren, med sin ljusgula färg. Denna Pokémon Pikachu handväska är perfekt för vardagsbruk, oavsett om du ska till skolan, jobbet eller bara bära dina personliga tillhörigheter.

En modell för de allra yngsta

Vi presenterar vår nya kollektion av ryggsäckar för barn - perfekt för det moderna, eleganta barnet! Ryggsäckarna är tillverkade med omsorg om detaljerna och har hög kvalitet och en modern estetik som barnen kommer att älska. Varje väska har justerbara axelremmar för att passa växande barn och gott om fickor för skolmaterial och snacks. Den lätta designen gör dem perfekta för långa dagar på lekplatsen eller i skolan - unga sinnen kan fokusera på kreativitet istället för att bära en tung last.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.