Mångfärgad Pokémon-ryggsäck och matchande fodral mot en vit bakgrund
Mångfärgad Pokémon-ryggsäck och matchande fodral
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mångfärgad Pokémon-ryggsäck och matchande fodral

647,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den mångfärgade Pokémon-ryggsäcken och matchande fodralet är ett måste för alla fans av det berömda videospel och den japanska animationen. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och har en exceptionell hållbarhet för att tåla vardagens påfrestningar.

En fantastisk look!

Den mångfärgade Pokémon-ryggsäcken och det matchande pennfodralet är de perfekta tillbehören för alla Pokémon-fans. Ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt tyg som tål alla äventyr du kan tänka dig. De vadderade, justerbara axelremmarna ger optimal komfort när du bär dina tillhörigheter, medan ryggpanelen i ventilerande mesh låter luften cirkulera för att förhindra att värmen byggs upp.

Användbar och praktisk för vardagen!

Den mångfärgade Pokémon-ryggsäcken och matchande fodralet är oumbärliga tillbehör för alla Pokémon-fans. Med sin färgglada, lekfulla design är de perfekta för att bära alla dina saker med stil. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och väderbeständighet. Den har ett stort huvudfack med en robust dragkedja för förvaring av böcker, anteckningsböcker, laptop eller något annat du behöver för dagen.

Som en stor

Vi introducerar Children's Backpack Collection - ditt förstahandsval för barnvänliga skolväskor! Vår kollektion är utformad med tanke på unga elever, med rymlig förvaring, bekväma axelremmar och lätt konstruktion. För extra bekvämlighet är varje ryggsäck tillverkad av ett slitstarkt, mycket vattenavvisande material som klarar de tuffaste förhållandena Kollektionen med ryggsäckar för barn innehåller också en rad livfulla och snygga designer, perfekta för alla åldrar. Det finns en blandning av klassiska färgkombinationer och djärva mönster som passar alla personliga smaker. Med över 50 stilar och färger att välja mellan kommer du garanterat att hitta den perfekta ryggsäcken för ditt barn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.