Pokémon gul ryggsäck med tunna remmar
Pokémon gul ryggsäck med tunna remmar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon gul ryggsäck med tunna remmar

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den gula Pokémon-ryggsäcken med tunna remmar är en praktisk och trendig modeaccessoar för fans av den berömda Pokémon-serien. Med sin ljusa färg och lekfulla design är denna ryggsäck perfekt för att bära alla dina nödvändigheter i fullständig säkerhet.

Lätt och praktisk!

Pokémon Yellow-ryggsäcken med tunna remmar är den perfekta modeaccessoaren för fans av det berömda japanska videospel- och animationsfranchisen. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den extremt slitstark och hållbar. Ryggsäckens design är inspirerad av Pikachu, den ikoniska Pokémon-figuren. Pokémon Yellow-ryggsäcken med tunn rem har ett stort huvudfack, tillräckligt rymligt för att rymma alla dina personliga tillhörigheter, som böcker, anteckningsböcker, kläder eller till och med en bärbar dator.
86371-11fecd.jpeg

Så gulligt!

Den gula Pokémon-ryggsäcken med tunna remmar är en praktisk och rolig accessoar för fans av den berömda serien. Ryggsäckens design är inspirerad av den ikoniska karaktären Pikachu, med sin ljusgula färg och sitt leende ansikte broderat på framsidan. Detaljerna är noggranna, med präglade öron och glänsande svarta ögon som ger en touch av realism. Sammantaget är Pokémon Yellow Shoulder Bag en funktionell och rolig accessoar som kommer att glädja fans av serien.

En modell för de allra yngsta

Vi presenterar vår nya kollektion av ryggsäckar för barn - perfekt för det moderna, eleganta barnet! Ryggsäckarna är tillverkade med omsorg om detaljerna och har hög kvalitet och en modern estetik som barnen kommer att älska. Varje väska har justerbara axelremmar för att passa växande barn och gott om fickor för skolmaterial och snacks. Den lätta designen gör dem perfekta för långa dagar på lekplatsen eller i skolan - unga sinnen kan fokusera på kreativitet istället för att bära en tung last.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.