Pokémon gul Pikachu ryggsäck med tunna remmar, presenterad på en vit bakgrund
Pokémon Yellow Pikachu ryggsäck med tunna remmar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pokémon Yellow Pikachu ryggsäck med tunna remmar

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Pokémon Yellow Pikachu ryggsäck med tunt band är ett måste för alla fans av den berömda Pokémon-serien. Med sin roliga, färgglada design är denna ryggsäck perfekt för att bära alla dina nödvändigheter med stil.

Med sin överlägsna kvalitet, bedårande design och praktiska funktion kommer den säkert att bli ditt barns favoritresesällskap.

Helt underbart!

Pokémon Yellow Pikachu Backpack med tunna remmar är ett måste för alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsserien. Med sin roliga, färgglada design är denna ryggsäck perfekt för att bära alla dina dagliga nödvändigheter samtidigt som du visar din passion för Pokémon-världen. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket ger optimalt skydd för dina personliga tillhörigheter.
Pokémon gul Pikachu ryggsäck med tunna remmar, presenterad på en vit bakgrund

Supertufft!

Pokémon Yellow Pikachu Backpack med tunna remmar är ett måste för alla fans av den berömda japanska serien. Denna ryggsäck är utformad för att ge en bekväm och bekväm bärupplevelse, samtidigt som den har en rolig och iögonfallande design. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och motståndskraftig mot vardagligt slitage. Pokémon Yellow Pikachu ryggsäck med tunt band är perfekt för vardagsbruk, oavsett om du ska till skolan, jobbet eller på en dagsutflykt.

En modell för de allra yngsta

Vi presenterar vår nya kollektion av ryggsäckar för barn - perfekt för det moderna, eleganta barnet! Ryggsäckarna är tillverkade med omsorg om detaljerna och har hög kvalitet och en modern estetik som barnen kommer att älska. Varje väska har justerbara axelremmar för att passa växande barn och gott om fickor för skolmaterial och snacks. Den lätta designen gör dem perfekta för långa dagar på lekplatsen eller i skolan - unga sinnen kan fokusera på kreativitet istället för att bära en tung last.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.