88821-80dbac.jpeg
Elektrisk nagelklippare med flera poleringsspetsar för bebisar
181,0 kr193,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Elektrisk nagelklippare med flera poleringsspetsar för bebisar

181,0 kr193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår elektriska nageltrimmer för barn med flera poleringsspetsar är ett praktiskt och effektivt verktyg för att ta hand om ditt barns naglar. Den är speciellt utformad för spädbarn och har en kraftfull motor som klipper naglarna snabbt och säkert.

Den levereras med en rad olika poleringsspetsar för att försiktigt släta ut och forma ditt barns naglar. Dessa tips är utbytbara och enkla att montera, så att du kan anpassa behandlingen efter ditt barns behov. Enheten har också en inbyggd LED-lampa som lyser upp arbetsområdet så att du kan se ditt barns naglar tydligt och arbeta med precision.

Ett exakt och effektivt system

Vår elektriska nagelklippare med flera poleringsspetsar för spädbarn är ett praktiskt och säkert verktyg för att ta hand om ditt barns naglar. Enheten är utformad med avancerad teknik och klipper naglarna exakt och effektivt utan att riskera att skada ditt barns ömtåliga hud. Enheten är lätt att hålla och hantera tack vare det ergonomiska handtaget, som ger ett bekvämt och säkert grepp. Dessutom är den lätt och kompakt, vilket gör den enkel att ta med sig när du är på resande fot, särskilt tack vare dess batteridrivna design.
88821-acb63b.jpeg

Utbytbara spetsar

Detta set innehåller flera poleringsspetsar för att försiktigt släta ut och forma ditt barns naglar. Spetsarna är utbytbara och enkla att använda, så att du kan skräddarsy din nagelvård efter ditt barns behov. Spetsarna är mjuka och icke-slipande, vilket garanterar optimal komfort för barnet under användningen. Den kan också användas av föräldrar eller äldre syskon, eftersom setet med 6 spetsar levereras med 3 extra spetsar.

Ta hand om dig själv

Ditt barns allmänna hälsa är beroende av god hygien, vilket till exempel innebär att borsta tänderna ordentligt, kamma håret ordentligt och duscha regelbundet. Med dessa goda vanor kommer dina barn att må bra om sina kroppar och växa upp i god fysisk form. Från en mycket ung ålder måste du lära dem rätt gester och vanor för att leva ett trevligt liv.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.