En rosa och en blå påse på en vit bakgrund, med hygienartiklar för barn inuti
Toalettväska med 13 tillbehör för babyhygien
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Toalettväska med 13 tillbehör för babyhygien

261,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår necessär med 13 babyhygientillbehör är ett måste för föräldrar som vill erbjuda sitt barn oklanderlig hygien. Denna necessär är utformad för att innehålla alla tillbehör du behöver för att ta hand om ditt barn, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Setet innehåller 13 babyhygientillbehör, inklusive en mjuk hårborste, kam, nagelsax, nagelfil, termometer, babyfluga, pipett, mätkopp, medicinsked, kopp, tandborste och tandborsthållare. Alla dessa tillbehör är utformade för att användas säkert på barnets ömtåliga hud.

En nödvändighet för vardagen

Setet innehåller 13 tillbehör för babyhygien, t.ex. tandborstar, kammar, nagelsaxar, termometrar, näsdroppar, hårborstar, svampar, våtservetter och mycket mer. Varje tillbehör är utformat för att tillgodose barnets specifika behov och garanterar optimal hygien och maximal säkerhet. Så det är en oumbärlig del av familjens vardag. Alla tillbehör finns i en praktisk påse.
0-fe2341.jpeg

Ett kompakt kit

Denna necessär är ett måste för föräldrar som vill ta hand om sitt barn på ett säkert och effektivt sätt. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är slitstarka och hållbara för långvarig användning. Necessären har också flera fack för enkel förvaring och organisering av tillbehör. Den är kompakt och lätt, vilket gör den enkel att bära med sig när du är ute och reser med ditt barn.

Ta hand om dig själv

Ditt barns allmänna hälsa är beroende av god hygien, vilket till exempel innebär att borsta tänderna ordentligt, kamma håret ordentligt och duscha regelbundet. Med dessa goda vanor kommer dina barn att må bra om sina kroppar och växa upp i god fysisk form. Från en mycket ung ålder måste du lära dem rätt gester och vanor för att leva ett trevligt liv.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.