4-delat grönt manikyrset i form av en uggla: sax, nagelklippare, pincett och nagelfil
4-delat manikyrset för baby med uggla i ask
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

4-delat manikyrset för baby med uggla i ask

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta babymanikyrset i 4 delar med uggleformad ask är ett praktiskt och sött tillbehör som gör att du kan ta hand om ditt barns naglar på ett säkert sätt. Satsen innehåller allt du behöver för att ge ditt barn en komplett manikyr, inklusive nagelsax, nagelfil, pincett och nagelklippare.

Alla dessa verktyg är speciellt utformade för ditt barns små händer och ömtåliga naglar, för att garantera en säker och bekväm upplevelse. Den uggleformade lådan har också ett praktiskt förvaringsfack så att du enkelt kan förvara alla manikyrverktyg. Lådans kompakta och lätta design gör den enkel att bära och förvara, vilket gör den till ett perfekt val för resor eller på resande fot.

En förtjusande design

Denna bedårande uggleformade låda är speciellt utformad för att rymma alla verktyg du behöver för en lyckad manikyr, samtidigt som den ger en touch av fantasi och färg till ditt barns dagliga vårdrutin. Den uggleformade lådan är också praktisk för säker förvaring av manikyrverktygen, så att de inte tappas bort eller skadas. Satsen innehåller en nagelsax, en fil, en pincett och en nagelklippare, alla tillverkade av högkvalitativa material för att garantera säker och effektiv användning.
0-be85dc.jpeg

En komplett sats

Babymanikyrsetet i 4 delar med uggleformad ask är ett viktigt tillbehör för föräldrar som är måna om sitt barns hälsa och hygien. Alla dessa verktyg är speciellt utformade för ditt barns små händer och fötter. Den ergonomiska designen gör dem enkla och bekväma att hålla i, medan de vassa bladen ger barnets naglar en ren och exakt klippning. Satsen kan enkelt tas med i skötväskan eller resväskan, vilket gör den till ett perfekt resesällskap för föräldrar på resande fot.

Ta hand om dig själv

Ditt barns allmänna hälsa är beroende av god hygien, vilket till exempel innebär att borsta tänderna ordentligt, kamma håret ordentligt och duscha regelbundet. Med dessa goda vanor kommer dina barn att må bra om sina kroppar och växa upp i god fysisk form. Från en mycket ung ålder måste du lära dem rätt gester och vanor för att leva ett trevligt liv.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.