3 vårdset i blått, rosa och gult med 8 gula element som ligger platt
Babyvårdssats i 8 delar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Babyvårdssats i 8 delar

306,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta 8-delars babyvårdskit är ett komplett och praktiskt set som innehåller allt du behöver för att ta hand om ditt lilla barn. Det är utformat för att tillgodose behoven hos upptagna föräldrar som vill ha alla verktyg de behöver till hands. Förutom att vara praktisk är den också kompakt så att du kan ta med den överallt. Föremålen inuti hålls säkert på plats av elastiska band.

Satsen innehåller åtta viktiga artiklar för att tvätta och ta hand om barnet: en hårborste, en kam, nagelsax, nagelklippare, en nagelfil, en termometer, en silikontandborste och en babyfluga. Allt som barnet behöver varje dag!

Åtta delar för babyvård

Detta 8-delars babyvårdskit är en komplett uppsättning viktiga tillbehör för att ta hand om ditt lilla barn. Satsen är utformad för att göra livet enklare för föräldrar genom att ge dem alla verktyg de behöver för att se till att deras barn mår bra. Satsen innehåller åtta olika delar, var och en med en specifik funktion. För det första finns det en mjuk borste, en kam, en sax med runda spetsar, en nagelfil för att jämna ut trimmade kanter och en nagelklippare. Det finns också en digital termometer, en tandborste och en manuell babyfluga.

Ett bärbart kit

Detta kit är utformat för att tillgodose ditt barns alla grundläggande vårdbehov. Varje tillbehör är noggrant utvalt för att vara lättanvänt och effektivt, samtidigt som det garanterar ditt barns säkerhet och komfort. Satsen som innehåller alla dessa saker är färgglad och praktisk när du vill ta med dig barnets saker. Det är det perfekta tillbehöret att stoppa i skötväskan eller resväskan när du åker på semester! Den stängs med dragkedja och alla verktyg inuti är fästa med ett elastiskt band, så att de inte rör sig när du bär dem.

Ta hand om dig själv

Ditt barns allmänna hälsa är beroende av god hygien, vilket till exempel innebär att borsta tänderna ordentligt, kamma håret ordentligt och duscha regelbundet. Med dessa goda vanor kommer dina barn att må bra om sina kroppar och växa upp i god fysisk form. Från en mycket ung ålder måste du lära dem rätt gester och vanor för att leva ett trevligt liv.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.