2 barntandborstar i rosa och blått, liggande på ett grönt ställ
Barntandborste i färg med mjuka borststrån
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Barntandborste i färg med mjuka borststrån

158,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår färgglada babytandborste med mjuka borststrån är ett viktigt tillbehör för ditt barns munhygien. Tandborsten är särskilt utformad för småbarn och är skonsam mot barnets känsliga tandkött. Den har mjuka borststrån som försiktigt rengör barnets tänder och tandkött utan att orsaka smärta eller obehag.

Tandborsten är också mycket tilltalande för barn tack vare de roliga färgerna och pandadetaljerna på handtaget. Den finns i en rad olika färger så att ditt barn kan välja sin favorit. Färgerna är giftfria och vattenresistenta, så de kan användas länge utan att blekna. Den är lätt och kompakt, så den är enkel att bära med sig när du är på resande fot.

En rolig tandborste

Den färgglada babytandborsten med mjuka borststrån är ett munvårdstillbehör som är särskilt utformat för småbarn. Med sin söta, lekfulla design med en bedårande panda är tandborsten idealisk för att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder från en tidig ålder. Tandborstens ergonomiska form gör den lätt att hålla i för ditt barns små händer. Handtaget är lätt att greppa och har ett bra grepp, så att ditt barn kan borsta tänderna på egen hand så snart det är redo.
2 barntandborstar i rosa och blått, liggande på ett grönt ställ

En barnvänlig produkt

Tandborsten har utformats med mjuka borststrån för att skydda spädbarnets känsliga tandkött och undvika irritation eller smärta. Borsten är också tillräckligt mjuk för att rengöra barnets tänder noggrant utan att orsaka skador. Babytandborsten är tillverkad av material av högsta kvalitet, vilket garanterar säker och långvarig användning. Det är ett viktigt tillbehör för att hjälpa barn att få bra tandvårdsvanor från tidig ålder.

Ta hand om dig själv

Ditt barns allmänna hälsa är beroende av god hygien, vilket till exempel innebär att borsta tänderna ordentligt, kamma håret ordentligt och duscha regelbundet. Med dessa goda vanor kommer dina barn att må bra om sina kroppar och växa upp i god fysisk form. Från en mycket ung ålder måste du lära dem rätt gester och vanor för att leva ett trevligt liv.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.