Paraply i Kpop-stil för barn - vitt med svarta motiv
Paraply i Kpop-stil för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Paraply i Kpop-stil för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Kpop? Ge dem då detta fina paraply i Kpop-stil. Ett paraply med ett tecknat tryck som påminner om den välkända och populära musikgruppen. Paraplyet finns i två färger: svart och vitt. Det är upp till dig att välja den modell som din pojke eller flicka gillar bäst.

Ett hopfällbart, lättburet paraply i Kpop-stil för barn, med en unik design som gör det roligt och attraktivt. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det vattentätt och väderbeständigt. Paraplyet har också en tryckknapp för enkel öppning och stängning.

En trendig accessoar

Kpop-paraplyet för barn är den perfekta accessoaren för att skydda ditt barn från väder och vind samtidigt som det ger dem en cool, trendig stil inspirerad av sydkoreansk kultur. Den roliga och populära designen på detta paraply kommer säkert att fånga allas blickar, tack vare Kpop-trycket på duken, som hyllar ditt barns favoritidoler. Det ergonomiskt utformade handtaget är lätt att greppa för bekväm användning även i regn. Om du letar efter en praktisk, rolig och trendig accessoar för ditt barn under regniga dagar finns det inget bättre än det här paraplyet. Det skyddar ditt barn samtidigt som det ger dem en unik Kpop-stil som säkert kommer att beundras av deras vänner och klasskamrater.
6758-ef53ef.jpeg

Optimalt skydd

Detta magnifika paraply är barnvänligt tack vare sin lilla storlek, men tillräckligt stort för att ge optimalt skydd mot regn. Det har också en automatisk mekanism för snabb öppning och stängning, med ett bekvämt handtag som gör att ditt barn lätt kan greppa föremålet utan risk för att det glider ur händerna. Den kan enkelt förvaras i en skolväska eller säck utan att ta upp för mycket utrymme, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare på skolutflykter eller dagsutflykter.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.