Skyddshjälm med genomskinligt visir med musmotiv i gult, rosa och blått mot vit bakgrund
Skyddshjälm med visir med musmotiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skyddshjälm med visir med musmotiv

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Brukar ditt barn cykla eller åka motorcykel? För att hålla dem säkra och bekväma kan du ge dem denna söta, enfärgade hjälm med musmotiv. En helhjälm med visir som skyddar ögonen från vinden. Denna barnhjälm passar både pojkar och flickor och finns i tre olika färger.

Denna skyddshjälm är utformad för att ge fullständigt skydd för ansiktet och har ett okrossbart polykarbonatvisir och ett justerbart pannband. Hjälmen har ett effektivt ventilationssystem för optimal komfort och ett justerbart pannband för perfekt passform.

Visiret i polykarbonat är im- och repfritt för förbättrad sikt.

En slitstark hjälm

Denna barnhjälm har ABS-skal och EPS-kropp. Den är mycket stark och tålig. Den har utmärkt slagtålighet. Den lätta och bekväma hjälmen ger ett komplett huvud- och ansiktsskydd mot stötar, splitter och projektioner. Det transparenta polykarbonatvisiret ger utmärkt periferiseende och skyddar ögonen mot flygande partiklar. Detta tillbehör uppfyller de mest krävande säkerhetsstandarderna och är idealiskt för utomhusaktiviteter och sport av alla slag.
7249-c750b1.jpeg
7249-7e37b5.jpeg

En vacker design

Hjälmens design är särskilt originell och lekfull, med ett musmotiv som kommer att tilltala både barn och vuxna. Visiret är också dekorerat med en musdesign, vilket ger hjälmen en touch av fantasi. Den finns i 3 livfulla färger som gör den lättare att se. Den är också utrustad med ett svettband för extra komfort när du bär den under långa timmar. Den är både bekväm och praktisk.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.