Blå motorcykelhjälm för barn i tecknad stil med transparent visir
Motorcykelhjälm med tecknade motiv för barn
522,0 kr568,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Motorcykelhjälm med tecknade motiv för barn

522,0 kr568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att åka motorcykel? Ge dem i present denna söta motorcykelhjälm med helansikte i tecknad stil. Den är söt, färgglad och bedårande. Ditt barn kommer att älska den här hjälmen och att ha den på sig på motorcykelturerna. Hans huvud kommer att vara varmt och skönt i hjälmen.

Den heltäckande motorcykelhjälmen med tecknade motiv för barn är en skyddshjälm som är utformad för unga motorcyklister. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger utmärkt skydd mot stötar och skador. Hjälmen har ett justerbart hakband och ett justerbart pannband som gör att den passar perfekt till barnets storlek. Perfekt för att skydda din son.

En stark, slitstark hjälm

Denna motorcykelhjälm för barn är tillverkad av ABS. Den är mycket stark och slagtålig. Din pojkes eller flickas huvud kommer att vara väl skyddat inuti. Hjälmen har ett slagtåligt polykarbonatskal som ger optimalt skydd mot skador om olyckan skulle vara framme. Det reptåliga visiret ger klar sikt även under soliga eller regniga dagar. Hjälmen är lätt att ta på och av och sitter perfekt och bekvämt på alla barn. Med den här hjälmen är dina barn alltid skyddade om olyckan skulle vara framme!
12665-82e722.jpeg

En design som inte kommer att gå obemärkt förbi

Den heltäckande motorcykelhjälmen med tecknad motiv för barn är ett viktigt säkerhetstillbehör för unga tvåhjulsentusiaster. Hjälmens design är särskilt tilltalande för barn tack vare dess tecknade motiv. Barnens favoritfigurer avbildas på hjälmen, vilket gör körupplevelsen ännu roligare och mer spännande för dem. Hjälmen är också utrustad med ett effektivt ventilationssystem som ger optimal luftcirkulation för att förhindra överdriven svettning under långa motorcykelturer.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.