3463-deb93e.jpeg
Djurformad sporthjälm med visir
454,0 kr511,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Djurformad sporthjälm med visir

454,0 kr511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in den här söta sporthjälmen för barn. En söt hjälm i form av ett djur som inte kommer att lämna din pojke eller flicka oberörd. Denna robusta barnhjälm i ABS och PC är utrustad med ett visir och passar för olika typer av sporter som cykling, skridskoåkning, skidåkning och ridning. Den skyddar ditt barn på ett effektivt sätt.

Denna sporthjälm för barn är djurformad och har ett visir. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm att bära. Den är lätt och enkel att bära. Denna hjälm är perfekt för barn som älskar sport och utomhusaktiviteter.

Ett urval av former och färger

Blå, rosa, vit eller katt, gris, tiger… denna multisporthjälm finns i flera modeller. Det är upp till dig att välja vilken form eller färg du vill ge din pojke eller flicka. Och oroa dig inte för storleken, eftersom hjälmen är justerbar. Denna sporthjälm är formad som ett djur och har ett visir. Den är tillverkad av slagtålig polykarbonat och har ett ventilationssystem för optimal komfort. Hjälmen är justerbar tack vare det justerbara bandet och är kompatibel med sportglasögon.
3463-453e6f.jpeg
3463-07b99c.jpeg

Ett säkerhetstillbehör

Den djurformade sporthjälmen med visir är ett unikt och innovativt tillbehör som ger optimalt skydd vid sportaktiviteter utomhus. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och slagtålighet. Det integrerade visiret skyddar ansiktet mot solens strålar, regn och stänk av damm eller lera under sportaktiviteter. Den är också lätt och bekväm att bära, så att du kan låta barnen fokusera på sin sportaktivitet utan att hindras av en hjälm med dålig passform eller som är obekväm att bära.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.