Avtagbar cykelhjälm för barn i rött, svart och grått mot en vit bakgrund
Avtagbar cykelhjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Avtagbar cykelhjälm för barn

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Oavsett om ditt barn åker cykel, motorcykel eller skateboard behöver det en hjälm för att skydda huvudet vid en eventuell kollision. Det är därför vi har tagit fram denna söta hjälm för barn. Skalet är tillverkat av hård polykarbonat. Men hjälmen är också utrustad med EPS-skum, vilket gör den mer effektiv mot stötar.

En avtagbar, justerbar och bekväm cykelhjälm för barn, med avtagbart visir, justerbart pannband och snabbspänne. Hjälmen är tillverkad av slagtålig polykarbonat och har mjukt, absorberande skum inuti för optimal komfort. Ventilationen säkerställer optimal luftcirkulation och det justerbara pannbandet håller hjälmen på plats. Hjälmen uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

En avtagbar hjälm för barn

Beroende på vad ditt barn vill och behöver kan de välja mellan en hel- eller halvhjälm. Den har en avtagbar design. Hjälmen kan enkelt bytas ut vid behov. Den avtagbara cykelhjälmen för barn är en lätt och bekväm hjälm som ger ett komplett huvudskydd. Den är lätt att justera och ta av, vilket gör den perfekt för små barn. Hjälmen har ett justerbart pannband och ett avtagbart hakband som gör den bekväm att bära. Hjälmen har också ett effektivt ventilationssystem som minskar svettningen.
9992-c3b2a0.jpeg
9992-2ee659.jpeg

Ett oumbärligt tillbehör

Denna hjälm är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot stötar och slag i händelse av en olycka. Det tuffa, styva ytterskalet skyddar barnets huvud från allvarliga skador, medan det inre fodret av skum med hög densitet absorberar stötar för att minska risken för huvudtrauma. Dessutom finns den i en mängd olika färger som tilltalar barn i alla åldrar. Slutligen uppfyller hjälmen de strängaste säkerhetsstandarderna för att garantera ditt barns säkerhet när det cyklar. Det är det perfekta valet för föräldrar som är oroliga för sina barns säkerhet när de är ute och utövar sin favoritaktivitet.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.