Röd och rosa Mickey-flaska för barn på ett bord med en vit vägg
Vattenflaska med Musse Pigg för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Vattenflaska med Musse Pigg för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Musse Pigg är alla barns favoritmus. Ditt barn älskar honom säkert också. För att göra dem glada kan du ge dem denna söta vattenflaska med Musse Pigg. En färgglad vattenflaska i tecknad stil som kommer att vinna din pojke eller flicka vid första ögonkastet. Den är perfekt för skolan.

Vattenflaskan med Musse Pigg är perfekt för barn! Den är tillverkad av slitstark plast, med en aluminiumflaska inuti och har en praktisk pip. Flaskan är helt tät, så du behöver aldrig oroa dig för läckage. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

En vattenflaska som är lätt att använda

Vattenflaskan för barn med Musse Pigg är ett måste för blivande upptäcktsresande. Den är speciellt utformad för barn och har den perfekta kapaciteten för deras vätskebehov under dagen. Vattenflaskan har två ergonomiska handtag som gör den lätt att hålla med en eller två händer. En knapp på locket gör att du kan öppna den direkt och utan ansträngning. Vattenflaskan är tillverkad av ett lätt men slitstarkt material – hård plast av livsmedelskvalitet – och är lätt för ditt barn att bära med sig på skol- eller familjeutflykter. Den kompakta storleken gör att den inte tar upp mycket plats i skolväskan eller ryggsäcken.
6578-7002fd.jpeg
6578-af30ea.jpeg

Praktisk och söt

Denna vattenflaska är ett oumbärligt tillbehör för alla små fans av den berömda Disney-musen. Den färgglada, lekfulla designen kommer säkert att tilltala de yngsta med sina vackert utformade detaljer. Tack vare de livfulla rosa och röda färgerna och trycket med de berömda figurerna Musse och Mimmi kommer ditt barn helt enkelt att komma ihåg att dricka ur sin magiska vattenflaska. Denna produkt är lika söt som den är praktisk och uppfyller de vardagliga behoven hos föräldrar som vill kombinera rolig design med effektiv funktionalitet så att deras småttingar är redo för allt!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.