Vattenflaska för flicka med rosa och transparent Hello Kitty-motiv på ett bord med grön duk
Hello Kitty-flaska för flickor
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hello Kitty-flaska för flickor

284,0 kr340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Alla flickor älskar Hello Kitty, den söta katten med rosett i öronen. Om din lilla prinsessa också gör det kommer hon att älska denna genomskinliga vattenflaska med lock i form av den lilla Hello Kitty-katten. Den levereras också med en liten rosa påse för att göra den lättare att hålla och förhindra att den glider ur ditt barns händer.

Hello Kitty är den sötaste lilla katten i världen! Den här vattenflaskan är perfekt för tjejer som älskar Hello Kitty. Den är tillverkad av plast, har skruvkork och ett handtag som gör den lätt att bära. Flaskan är helt tvättbar och rymmer upp till 500 ml vätska.

En praktisk vattenflaska

Hello Kitty-vattenflaskan för flickor är det perfekta valet för små flickor som vill vara moderiktiga och samtidigt få i sig vätska. Flaskan har en färgglad design och är dekorerad med ett högkvalitativt tryck av den berömda tecknade Hello Kitty-karaktären. Korkens rosa och vita nyanser framhäver kattens silhuett och de ikoniska Hello Kitty-hjärtana. Flaskan mäter ca 20 cm i höjd och 6,5 cm i diameter, så den är varken för stor eller för liten för små skolväskor eller blöjpåsar. Den rymmer upp till 500 ml vatten, naturlig juice eller energidryck, så att ditt barn kan njuta av dagen utan att behöva oroa sig för att bli törstig. Den är perfekt för grundskolan, picknickar med familjen och sportaktiviteter utomhus. Små flickor i alla åldrar kommer att älska denna söta, praktiska vattenflaska!
6566-1382da.jpeg
6566-548238.jpeg

En bärbar vattenflaska

Vattenflaskan är tillverkad av slitstarka material och är garanterat BPA-fri för optimal säkerhet under användning. Den har också ett robust lock som gör det enkelt för ditt barn att öppna och stänga. En påse skyddar flaskan och förhindrar att den skadas av stötar. Vattenflaskan är lätt att bära tack vare det praktiska handtaget och kommer snabbt att bli en av dina barns favorittillbehör. Den passar lika bra för små flickor som för tonåringar som vill unna sig något originellt och samtidigt ha en praktisk vardagsutrustning.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.