Star Wars actionfigurer för barn i svart med sabel i rött
Star Wars actionfigurer för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Star Wars actionfigurer för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn, precis som du, är ett stort fan av Star Wars-världen, då är dessa otroliga Star Wars-actionfigurer för barn något för dig.

Tillverkade av PVC-material av hög kvalitet för att hålla länge.

Perfekta för att skapa äventyr hemma med dessa figurer.

Star Wars actionfigurer för barn är de perfekta leksakerna för små fans av sagan. Figurerna är i skala 1/18 och föreställer huvudpersonerna i sagan, t.ex. Luke Skywalker, Leia Organa, Han Solo, Chewbacca, Obi-Wan Kenobi och Darth Vader. Figurerna är tillverkade av hårdplast och omsorgsfullt handmålade. De levereras med avtagbara tillbehör och en bas för perfekt presentation.

Spela med fullständig sinnesro!

Kolla in våra Star Wars actionfigurer för barn, de är helt enkelt fantastiska för ditt barn att leka med i lugn och ro. Figurerna är tillverkade av högkvalitativ PVC och är perfekta för att dekorera ditt barns sovrum. Star Wars actionfigurer för barn är de perfekta leksakerna för små fans av sagan. Figurerna är i skala 1/18 och är ca 9 cm höga. De är tillverkade av hårdplast och omsorgsfullt handmålade. Figurerna är kompatibla med Star Wars lekset och fordon. Barn kommer att kunna skapa sina egna stridsscener och föreställa sig nya äventyr med de här figurerna.
Star Wars actionfigurer för barn i svart med sabel i rött

En uppsättning otroliga leksaker

Star Wars actionfigurer för barn är en otrolig uppsättning leksaker som fördjupar unga fans av den intergalaktiska sagan i det episka Star Wars-universumet. Varje figur är omsorgsfullt utformad med minutiösa detaljer för att likna deras favoritkaraktärer från serien, som Luke Skywalker, Darth Vader, Chewbacca, Yoda och många fler. Actionfigurerna är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och slagtålighet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.