Star Wars actionfigur byggsats, vit med röda ögon
Byggspel med actionfigurer från Star Wars
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Byggspel med actionfigurer från Star Wars

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ge din lilla älskling detta fantastiska byggset med Star Wars-figurer.

Star Wars är en mycket känd film som kommer att gå från generation till generation och skapa de mest fantastiska berättelser med ditt barn i sällskap med dessa otroliga figurer.

Star Wars actionfigurbyggnadsspel är ett spel som låter barn bygga sina egna Star Wars actionfigurer. Barnen kan välja mellan en mängd olika Star Wars-karaktärer och scener för att skapa sina egna äventyr. Det här spelet är perfekt för barn som gillar att leka med actionfigurer och som också älskar Star Wars.

Tillverkad av kvalitetsmaterial!

Är ditt barn ett stort fan av Star Wars, och vill du göra dem glada? Då behöver du detta fantastiska byggset med Star Wars-figurer, med flera olika karaktärer som kan överraska ditt lilla barn. Tillverkat av kvalitetsmaterial för maximal komfort. Detta byggset med actionfigurer från Star Wars är perfekt för fans av serien! Figurerna är lätta att montera och ta isär, så att barnen kan leka om och om igen. Figurerna är också kompatibla med andra byggsatser så att barnen kan skapa sina egna stridsscener.
58294-85749c.jpeg

En oumbärlig produkt för alla fans av den intergalaktiska sagan

Star Wars-byggspelet med actionfigurer är ett måste för alla fans av den intergalaktiska sagan. Det här spelet erbjuder en unik och spännande upplevelse genom att låta spelarna bygga sina egna figurer av ikoniska karaktärer från Star Wars-universumet. Förpackningen innehåller ett antal plastdelar som enkelt kan sättas ihop för att skapa detaljerade figurer som är verklighetstrogna karaktärerna i sagan. De tydliga och exakta instruktionerna gör monteringen enkel, även för nybörjare. Figurerna kan sättas ihop med olika poser och tillbehör, vilket ger en mängd olika möjligheter att göra varje karaktär personlig.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.