Grön Star Wars Master Yoda actionfigur med brun rock
Star Wars Mäster Yoda actionfigur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Star Wars Mäster Yoda actionfigur

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår fantastiska Star Wars Yoda Master-figur, så söt och praktisk för så många saker, till exempel kan den användas som dekoration eller spel.

Lägg till vår Master Yoda, jedimästaren, i ditt barns samling, liten till växten men vördad för sin visdom och kraft.

Denna figur är mycket detaljerad och liknar karaktären i filmen. Den är tillverkad av plast och är ca 9 cm hög. Star Wars-fans kommer att älska denna statyett av den berömda jedimästaren!

Denna figur är en utmärkt present till fans av serien. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en omsorgsfull finish.

Flera alternativ för Yodas ansikte

Om ditt barn är ett fan av Star Wars Master Yoda behöver de den här söta Yoda-figuren. Denna figur har ett urval av Yoda-ansikten, vilket är perfekt för ditt barn att välja sin favorit. Tillverkad av högkvalitativ PVC, du har inget att oroa dig för. Master Yoda-figuren är en exakt kopia av en av de mest älskade figurerna i Star Wars-sagan. Den är tillverkad av de finaste materialen och handmålad med största omsorg. Den levereras också med ett äkthetsintyg.

Ett nödvändigt samlarobjekt för alla fans

Star Wars Master Yoda-figurinen är ett måste för alla fans av den intergalaktiska sagan. Denna högkvalitativa figur är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder en trogen reproduktion av den berömda karaktären. Yodas ansikte är exakt skulpterat, med djupa rynkor och ett klokt, fokuserat uttryck. Hans kläder är också noggrant återgivna, med texturer och färger som perfekt matchar dem i filmen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.