0-f8ce2d.jpeg
Star Wars byggsats
1318,0 kr1363,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Star Wars byggsats

1318,0 kr1363,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en originell och konstruktiv present till ditt lilla barn? Då behöver du inte leta längre än till vårt Star Wars-byggset.

Med massor av olika delar och figurer kommer du att älska att leka med ditt barn, och det kommer garanterat att väcka minnen från Star Wars-filmen.

Star Wars-figurer är ett mycket populärt byggset. Barn älskar karaktärerna och berättelserna som förknippas med denna franchise. Figurerna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket hållbara.

De kan enkelt monteras ihop och tas isär, vilket är perfekt för barn som gillar att bygga och bygga om om och om igen. Star Wars-figurerna är kompatibla med andra byggset, så att barn kan skapa sina egna scener och berättelser. De här figurerna är ett utmärkt sätt för barn att ha roligt och utveckla sin fantasi.

Innehåller flera olika figurer!

Vi presenterar detta Star Wars Lego byggset. Setet innehåller flera olika figurer med olika delar, tillräckligt för att hålla dig sysselsatt med ditt barn som också är ett stort fan av Star Wars-sagan. Star Wars-figurer är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin fantasi och ha roligt. Figurerna är tillverkade av högkvalitativa material och är extremt hållbara, vilket gör dem perfekta för barn. Star Wars-figurerna är också kompatibla med andra Star Wars-leksaker, så att barnen kan skapa sina egna scener och berättelser.
58486-7a1768.jpeg

En uppsättning leksaker för att hjälpa barn

Star Wars actionfigurbyggsats är en leksakssats som låter barn och fans av sagan bygga ikoniska karaktärer från Star Wars-universumet. Byggsatsen innehåller flera plastdelar, detaljerade instruktioner och klistermärken för att personifiera figurerna. Figurerna som ingår i byggsatsen är kända karaktärer från sagan, som Darth Vader och många fler. Varje figur är omsorgsfullt utformad för att likna sin motsvarighet i filmserien, med trogna detaljer och särskild uppmärksamhet på tillbehör och vapen. Med figurer som är trogna Star Wars-universumet, tydliga instruktioner och timmar av kul att bygga och leka med är den här byggsatsen ett ovärderligt tillskott till alla byggsatser

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.