Star Wars-robotfigur för barn i vitt, grått och blått med vit bakgrund
Star Wars robotfigur för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Star Wars robotfigur för barn

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna otroliga figur som alla älskar, supersöt! Star Wars-robotfiguren för barn är mycket populär i hela Star Wars-sagan och är en av bara två figurer, tillsammans med C-3PO, som förekommer i alla filmer i sagan.

Utnyttja denna underbara kvalitet för att skapa de galnaste äventyren med ditt barn i sällskap med vår robotfigur.

Barn kommer att älska att leka med den här Star Wars-robotfiguren! Den är perfekt för spirande äventyrare och fans av sagan. De realistiska detaljerna och de många lederna gör den här roboten till en perfekt lekkamrat. Barn kommer att kunna fantisera ihop massor av historier med denna symboliska karaktär från sagan.

En figur av högsta kvalitet!

Vi presenterar denna fantastiska Star Wars-robotfigur för barn. R2D2 är en av de symboliska figurerna från Star Wars-sagan. Han är en liten, äggformad robot som uttrycker sig med ett elektroniskt ljudspråk som liknar visselpipor. Denna högkvalitativa figur är tillverkad av PVC. Star Wars-robotfigurer för barn är de nya favoritleksakerna för små fans av sagan. De interaktiva robotarna är perfekta för barn som älskar science fiction och äventyrsberättelser. Figurerna har ett realistiskt utseende och är utrustade med massor av roliga funktioner. Barnen kan få dem att gå, prata och till och med slåss som karaktärerna i TV-serien.

En trogen kopia av sagans ikoniska robotar

Star Wars-robotfiguren för barn är en otroligt rolig och fängslande leksak som låter unga fans av sagan fördjupa sig i det fascinerande Star Wars-universumet. Robotfiguren är en trogen kopia av sagans ikoniska robotar, som R2-D2 eller BB-8, och är utformad för att ge en uppslukande och realistisk lekupplevelse. Robotfiguren är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar, vilket gör den perfekt för barn som gillar att leka med sina favoritleksaker om och om igen.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.