22252-2dbd65.jpeg
Stapelklossar i trä för bebisar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Stapelklossar i trä för bebisar

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Välj ditt barns favoritfärg och låt dem bygga sin vackraste skapelse. De kommer att kunna överraska dig med våra stapelklossar i trä. Massor av möjligheter och timmar av skoj väntar ditt barn med detta spel.

Stapelklossarna i trä för bebisar är en rolig, pedagogisk leksak som erbjuder en unik sensorisk upplevelse för ditt lilla barn. Klossarna är tillverkade av högkvalitativt naturligt trä, vilket gör dem säkra och hållbara för små händer. Setet innehåller 10 kuber i olika storlekar, alla med klara färger och roliga mönster som stimulerar ditt barns nyfikenhet och fantasi.

Kuber för kreativitet

Det bästa sättet att utveckla ditt barns kreativitet. Låt ditt barns fantasi flöda med vårt byggspel med stapelbara kuber. Perfekt förskoleinlärning för ditt barn under de första åren precis innan de börjar skolan. Denna leksak är inte bara säker och hållbar, den erbjuder också en mängd olika aktiviteter som hjälper ditt barn att utvecklas och växa.

En klassisk och tidlös leksak

Stapelbara kubset i trä för bebisar är en klassisk, tidlös leksak som har uppskattats av generationer av barn. Detta kubset är tillverkat av högkvalitativt naturligt trä och är perfekt för småbarn som vill utforska världen omkring sig. Varje kub är noggrant utformad för att lätt kunna hanteras av barnets små händer. De rundade kanterna och mjuka hörnen gör att ditt barn kan känna sig tryggt när det leker. Kuberna är också lätta så att ditt barn enkelt kan lyfta och flytta dem. Stapelklossarna i trä för bebisar är ett utmärkt sätt att uppmuntra ditt barns kognitiva och motoriska utveckling.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.