Färgglada träpinnedockor för barn i en kartong
Träpinnedockor för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Träpinnedockor för barn

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa magnifika dockor kommer inte att lämna ditt barn likgiltigt inför deras design. Dockorna är gjorda av trä och det finns 18 cylinderformade dockor och 19 konformade dockor för extra variation i ditt barns framtida samling.

Träpinnedockor för barn är traditionella leksaker som har uppskattats av barn i generationer. Dessa dockor är tillverkade av högkvalitativt trä och är utformade för att hålla länge, vilket gör dem till en utmärkt investering för föräldrar som bryr sig om kvaliteten på sina barns leksaker.

En första samling

Det är dags för ditt barn att göra sin första samling och leka med våra träpinnedockor för barn. Varje docka har en annan färg för att utveckla ditt barns förmåga att känna igen färger. Slutligen är träpinnedockor för barn ett fantastiskt val för alla som vill ge sina barn kvalitetsleksaker som stimulerar fantasin och uppmuntrar till kreativ lek

Perfekt för ditt barn!

Träpinnedockor för barn är klassiska leksaker som har uppskattats av barn i generationer. Dessa söta dockor är tillverkade av naturligt trä och handmålade i ljusa, barnvänliga färger. De är utformade för att vara lätta att hantera för små händer, vilket gör dem till ett utmärkt val för småbarn. Varje docka är utrustad med ett rörligt stift som gör att barn kan flytta och placera dem i olika positioner. Dockorna är också lätta och enkla att bära, vilket gör dem till ett utmärkt val för resor eller utflykter. Dessa träpinnedockor för barn är inte bara roliga att leka med, de är också pedagogiska.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.