Målningsbart träpussel av människokroppen för barn
Målningsbart träpussel av människokroppen för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Målningsbart träpussel av människokroppen för barn

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Låt dig förföras av vårt pusselspel om människokroppens delar för barn. Placera hjärnan, tarmarna och även hjärtat för att visa ditt barn hur kroppen är uppbyggd. De kommer att förbättra sin intelligens och sina förmågor samtidigt som de har roligt.

Det målningsbara träpusslet för barn är en pedagogisk leksak som låter barn upptäcka människokroppen samtidigt som de har roligt. Pusslet består av flera träbitar som kan målas, var och en representerar en del av människokroppen.

Barnen kan lära sig att känna igen de olika kroppsdelarna och sätta ihop dem till ett komplett pussel. Barnens målningsbara träpussel är ett utmärkt sätt att lära sig samtidigt som man har roligt.

Upptäck människokroppen

Hur människokroppen fungerar är en fråga du kan besvara med vårt barnpussel. Hjälp dem att förstå hur den fungerar med våra träskivor som kan färgläggas efter deras önskemål, och njut av denna stund av delande. Det målningsbara människokroppspusslet i trä är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och kan målas i de färger du önskar. Pusslet består av flera bitar som representerar olika delar av människokroppen. Barnen kan lära sig att sätta ihop dem och måla dem som de vill. Denna leksak hjälper dem att utveckla sin kreativitet och fantasi samtidigt som de lär sig nya saker om sina egna kroppar.

En praktisk och innovativ produkt

Människokroppens träpussel för barn att måla är ett roligt, pedagogiskt spel som låter unga upptäcka den mänskliga anatomin samtidigt som de har roligt. Pusslet är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket gör det hållbart och stöttåligt. Det är också lätt att hantera tack vare de precisionsskurna bitarna. Pusslet består av olika delar av människokroppen, t.ex. huvud, armar, ben, bål, inre organ och så vidare. Varje bit är numrerad för enkel montering och för att hjälpa barn att förstå var de olika kroppsdelarna sitter. Med pusslet följer en palett med färger och en pensel så att barnen kan sätta sin egen prägel på pusslet.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.