Bokstavsleksaker med träpenna för barn
Bokstavsleksaker med träpenna för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bokstavsleksaker med träpenna för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tidig inlärning av ord och stavning väntar ditt barn med vårt pedagogiska spel. 26 bokstäver i alfabetet och en penna för att få ditt barn att börja skriva och läsa. De kommer att ha roligt när de upptäcker bokstävernas värld

Denna leksak består av 26 träbokstäver och en träpenna. Bokstäverna är handmålade i ljusa, attraktiva färger. De är perfekta för att hjälpa barn att lära sig alfabetet och utveckla sin finmotorik.

Träpennan är lätt att hantera och gör det enkelt för barn att rita och skriva. Denna leksak är ett utmärkt inlärningsverktyg för barn och hjälper dem att utveckla sin fantasi samtidigt som de har roligt.

Enkel inlärning

Det perfekta sättet att börja lära ditt barn det franska språket. det finns 26 bokstäver som väntar på att återges med en penna på bokstavsspåren. Leksaken är tillverkad av trä, perfekt för små barn. Bokstavsleksak med träpenna för barn. Denna leksak är perfekt för att lära ditt barn alfabetet. Bokstäverna är tillverkade av trä och pennan ingår. Ditt barn kommer att älska att lära sig med denna roliga leksak.
0-f50e39.jpeg

En pedagogisk och rolig produkt

Alfabetbokstavsleksak med träpenna för barn är en rolig, pedagogisk produkt som låter barn lära sig alfabetets bokstäver samtidigt som de har roligt. Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive naturligt trä, vilket gör den säker och hållbar för långvarig användning. Leksaken består av 26 bokstavsblock i trä, som vart och ett representerar en annan bokstav i alfabetet. Träpennan som medföljer leksaken är också tillverkad av naturligt trä och har en mjuk gummispets som gör det enkelt för barn att skriva och rita på bokstavsblocken. Pennan har också ett skyddande lock som förhindrar att spetsen torkar ut eller blir smutsig. Sammantaget är Alfabetbokstavsleksak med träpenna för barn ett utmärkt val för föräldrar och lärare som vill ge bort en rolig och pedagogisk present

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.