21831-2f8df8.jpeg
Cirkulärt matematiskt pussel
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Cirkulärt matematiskt pussel

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vårt cirkulära mattepussel för att lära dig bråk. Denna polyetenskiva med tryckta bråktal, ett färgglatt utseende och en annorlunda form kommer att göra den mycket populär bland barn.

Detta cirkulära mattepussel är ett utmärkt verktyg för att lära sig matematik samtidigt som man har roligt! Det finns 4 svårighetsgrader för att passa alla åldrar och nivåer. Målet med spelet är att placera siffrorna i rätt ordning genom att addera eller subtrahera.

Det är ett utmärkt sätt att lära sig multiplikationstabeller och grundläggande matematiska begrepp. Detta pussel är också perfekt för att utveckla logik och tänkande.

Lär dig bråktal på det enkla sättet!

Med detta cirkulära pussel kan barnen lära sig begreppet matematiska bråk. Hjälper till att stimulera barnens logiska tänkande och bredda deras kunskaper. Ett riktigt hjälpmedel i vardagen. Circular Maths Puzzle är ett pussel i form av en cirkel med siffror och matematiska symboler tryckta på. Det finns flera sätt att lösa det på, men de flesta gör det genom att försöka hitta rätt kombination av siffror och symboler för att få slutresultatet. Detta pussel är perfekt för barn som älskar matematik och pussel, eftersom det hjälper dem att lära sig att lösa matematiska problem samtidigt som de har roligt.

Ett innovativt pedagogiskt spel

Det cirkulära mattepusslet är ett innovativt pedagogiskt spel som kombinerar matematik och logik. Pusslet består av en träcirkel med rörliga bitar numrerade från 1 till 12. Målet med spelet är att placera bitarna så att summan av siffrorna på varje radie är lika. Detta pussel är perfekt för barn som vill förbättra sina mattekunskaper samtidigt som de har roligt. Det kan också användas av vuxna som vill träna hjärnan och utmana sina sinnen. Perfekt för barn och vuxna som vill förbättra sina mattekunskaper och ta sig an intellektuella utmaningar. Tillverkad av högkvalitativa material är den också ett elegant tillskott till alla hem eller kontor.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.