21813-eea941.jpeg
3D-byggpussel
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

3D-byggpussel

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt 3D-konstruktionspussel består av ett träblock där du ska placera de geometriska formerna och träpelarna. Detta block uppmuntrar barn att utveckla koncentration, tålamod och logik. De geometriska formerna finns i en rad olika färger för att uppmuntra kreativiteten.

Det är en rolig och lärorik leksak för barn. Pusslet är tillverkat av slitstark plast och är lätt att rengöra. Det finns flera bitar i olika former och färger. Barnen kan lära sig att sätta ihop dem för att skapa olika föremål. Pusslet är ett utmärkt sätt att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och fantasi.

Inlärning i 3 dimensioner

Detta pussel är en 3-dimensionell byggsten för barn, som kan läggas ensam eller tillsammans med föräldrarna. Det är utmärkt för att träna barnens fingerfärdighet och finmotorik. Det hjälper dem också att känna igen former från en tidig ålder. 3D-konstruktionspusslet är ett roligt och spännande spel som hjälper barnen att utveckla sin fantasi och kreativitet. Pusselbitarna passar perfekt ihop, vilket gör det enkelt för barn att bygga solida, stabila strukturer. Pusslet är dessutom mycket lätt, vilket gör det enkelt att bära med sig och förvara.

Perfekt för dig!

Vårt 3D-konstruktionspussel är ett roligt och utmanande spel som låter barn och vuxna skapa tredimensionella modeller av pusselbitar. Denna innovativa produkt är utformad för att erbjuda en unik och spännande byggupplevelse, samtidigt som den utvecklar problemlösningsförmåga, kreativitet och koordination mellan hand och öga. 3D-byggpusslet är tillverkat av högkvalitativa material, t.ex. giftfri och miljövänlig ABS-plast, som är slitstarkt och tåligt. 3D-byggpusslet är en mångsidig och rolig produkt som passar alla åldrar och förmågor.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.