79144-b6a3cb.jpeg
Gul elektrisk orbeez-pistol för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Gul elektrisk orbeez-pistol för barn

1022,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår gula elektriska orbeez-pistol för barn är en innovativ och rolig leksak som ger timmar av underhållning för barn.

Denna orbeez-pistol är tillverkad av kvalitetsmaterial och är hållbar och säker att använda. Orbeez är ljusa och färgglada, vilket gör leken ännu roligare.

Dessutom har den en ergonomisk design som gör den lätt för små händer att hålla i och hantera med precision. Denna orbeez-pistol är den perfekta leksaken för barn som älskar att leka utomhus!

Den perfekta följeslagaren för timmar av skoj och underhållning

Vår gula elektriska orbeez-pistol för barn är den perfekta följeslagaren för timmar av rolig och underhållande lek. Denna orbeez-pistol är tillverkad av slitstarka material och ger en säker och långvarig lekupplevelse. Pistolens ergonomiska design ger ett enkelt och bekvämt grepp, medan den elektriska kraften säkerställer optimal prestanda. Med det inbyggda kraftsystemet är det enkelt att ladda pistolen för oändliga leksessioner. Barnen kan roa sig med att kasta orbeez på måltavlor eller leka roliga skjutlekar. Denna orbeez-pistol är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin motorik och koordination mellan hand och öga.
0-105133.jpeg

Den perfekta leksaken för alla barn

Denna gula elektriska orbeez-pistol för barn är den perfekta leksaken för alla barn som gillar att ha roligt och bli underhållna. Den har en unik och färgglad design som gör den till en perfekt present för alla åldrar. Pistolen är enkel att använda och kan skjuta orbeez upp till 5 meter. Orbeez är små plastbollar fyllda med vatten som är mjuka att ta på och väldigt roliga att leka med. Med denna orbeez-pistol kommer dina barn att ha timmar av roligt med att kasta orbeez och fånga dem.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.